Conpot
Stikkord: Youtube
kinesisk brubygging

Ekstremt effektiv brubygging i Kina

Aldri før har vi sett maskiner som kan bidra til brubygging i et slikt tempo som denne. Se video av den imponerende maskinen her!

#conpot på Instagram

  Nytt stunt fra Volvo fanget på film

  I den nyeste testvideoen trekker en Volvo FH en paraglider opp til en fjellovergang i Kroatia i et presisjonsstunt som aldri tidligere er utført. Lastebilsjåføren må holde jevn marsjfart for å holde paraglideren oppe i luften.


  Kroon maskin - Spregning

  Se effekten av 20 tonn sprengstoff

  I denne videoen kan du se Kroon Maskin AS omdanne 25000 fastkubikk fjell om til småstein. Verktøyet er 20 tonn sprengstoff.

  Se hvorfor du bør bruke sikkerhetsbelte

  Bilbelte regnes som livredder nummer 1. Statens vegvesens ulykkesanalyser viser at 36 prosent av alle omkomne i bil ikke brukte bilbelte. Hvorfor sikkerhetsbeltet er viktig, vises godt i denne videoen


  Smart løsning for effektiv lossing av flis og bark

  Dalafrakt i Sverige har blant annet spesialisert seg på frakt av flis fra sagbruk, som kan gjenbrukes andre plasser. Se den smarte løsningen for å losse lasten her!

  hjemmelaget dozer youtube

  Hjemmelaget mini-dozer?

  Denne videoen viser første test av en hjemmelaget mini-dozer. Noen mennesker er kreative!

  Tar hevn på sjefen?

  En Caterpillar hjullaster kan brukes til så mangt. Her får du se hvor liten hindring en Mercedes er, når lasten skal frem. Se videoen her!

  Nå åpner Trollstigen og Geirangerfjellet for sesongen

  Fra onsdag blir det igjen mulig å kjøre på Trollstigen i Møre og Romsdal, når vinterstengingen av turistveien avsluttes. Også Geirangerfjellet åpner, og brøytingen herfra kan du se i videoen  brøyt x20

  En god, gammel presentasjon av Brøyt X20

  En gang i tiden var Norge store på produksjon av gravemaskiner. Vi mimrer litt i gamle videoer, og falt for denne presentasjonen av Brøyt X20

  Unik dokumentar om oppveksten til en gravemaskin

  Med sitt kamera er den tyske filmmakeren Oliver Seiter den første personen som har fanget på film hvordan en ny gravemaskin blir født og dens oppvekst.