Conpot
Stikkord: Wurth
Stian Bonkerud, forretningsutvikler i Team Verksted sammen med Key Account Manager Arild Rekkset, Würth Norge AS og Lars Petter Løkken, markedskoordinator kurs og kompetanse Würth Norge AS.

Kompetanse, logistikk og lønnsomhet

- For tunge kjøretøy kan tapt fortjeneste være den største kostnaden ved verkstedbesøket – uansett om det er planlagt service eller utbedringer etter uhell, forteller Key Account Manager Arild Rekkset hos Würth Norge AS.

#conpot på Instagram

  - Proffene krever orden og system

  Profesjonelle håndverkere, mekanikere eller serviceteknikere med sans for orden og system kommer til dekket bord når bilinnredning skal velges hos Würth.


  Solid verktøykoffert for tøffe forhold

  Würth har lansert en vann- og støvtett verktøykoffert som også fås med hjul og teleskophåndtak. Kofferten er i slagfast polypropylen, den er superstabil og kan stables. Dessuten tåler den temperaturer fra minus 40 til pluss 80 grader Celsius.

  Würth LED ekstralys

  Kraftige LED ekstralys for yrkeskjøretøy

  Würth Norge garanterer for kvaliteten når du velger E-merkede LED ekstralys for profesjonelt bruk. Lamper er nå tilgjengelige for stor sett alle typer kjøretøy.


  Würth lanserer 2500 nye datablad for kjemiprodukter

  Würth har fornyet cirka 2500 sikkerhetsdatablad for kjemiprodukter. Den arbeidskrevende prosessen er en følge av den nye merkeforskriften som trådte i kraft fra 1. juni i år. For Würth dreier det seg om både egenproduserte og innkjøpte produkter.

  Würth Norge lanserer en universal-skapnøkkel som letter hverdagen for vaktmestere, installatører og andre som har noe inne i et skap å gjøre.

  Universell skapnøkkel blir vaktmesterens venn

  Würth Norge lanserer en universal-skapnøkkel som letter hverdagen for vaktmestere, installatører og andre som har noe inne i et skap å gjøre.

  Fleksible håndlamper

  Würth har lansert to oppladbare LED-baserte håndlamper. De er små og fleksible og gir ideelt arbeidslys der det er trangt og vanskelig å komme til