Conpot
Stikkord: Volvo

Lanserer opplæring i trafikksikkerhet for syklister

Volvo Trucks tar initiativ for å øke trafikksikkerhetsforståelsen blant myke trafikanter. Med en aktivitet ved navn «Se og bli sett» ønsker Volvo å rette søkelyset mot syklister fra 12 år og oppover.

#conpot på Instagram

  Nytt stunt fra Volvo fanget på film

  I den nyeste testvideoen trekker en Volvo FH en paraglider opp til en fjellovergang i Kroatia i et presisjonsstunt som aldri tidligere er utført. Lastebilsjåføren må holde jevn marsjfart for å holde paraglideren oppe i luften.


  Kraftoverføring

  Kraftoverføring forbedrer ytelsen og reduserer drivstofforbruket

  Volvos unike kraftoverføring er nå mer effektiv enn noensinne. Med den nyeste generasjonen av Euro 6-motorene og den integrerte, intelligente girkassen I-Shift, tar Volvo nok et skritt i retning av effektiv transport.

  Nye bruksspesifikke skuffer for hjullastere

  De nyeste tilskuddene til Volvo's utvalg av hjullasterskuffer kombinerer smart design med holdbarhet for langvarig ytelse, tilpasset til bruksområdet og forholdene på arbeidsområdet.


  Kjetil Dale fra Kristiansand ble Norges mest drivstoffeffektive sjåfør i 2016.

  Norges mest drivstoffeffektive sjåfør kåret med god margin

  Årets norske finale i Drivers’ Fuel Challenge 2016 ble nylig arrangert ved Hurdalsjøen. Syv finalister møttes i finalen. Vinneren ble Kjetil Dale fra Kristiansand, som hadde 0,26 liter mer drivstoff i tanken enn nummer to etter endt kjøring

  Volvo Trucks vs 750 Tonnes

  Trekker 750 tonn fra 0 km/t

  En Volvo FH16 750 med I-Shift med krabbegir skal forsøke seg på en ekstrem tungtransport. Med verdens sterkeste mann, Magnus Samuelsson, og lastebiljournalisten Brian Weatherley i førerhuset skal en Volvo FH16 trekke 750 tonn.

  Fra overleveringen av de tre nye Volvo FE CNG: Fra venstre Sven Moe Bjørnson fra Asker Kommune, Rainer Hivand, daglig leder Retur AS og Rolf Lie fra NTM.

  Første 3 gassbiler overlevert

  De tre første Volvo gassbiler i Norge er levert til Retur AS for bruk innen renovasjon.

  Volvo EWR150E

  Volvo EWR150E - hjulgraver med kort svingradius

  Den nye hjulgående gravemaskinen EWR150E skilter med kort svingradius på 1720 mm, dette lar denne maskinen føreren arbeide på de trangeste arbeidsområdene  Volvo FMX

  Fire år gamle Sophie tester lastebil

  Et uforutsigbart barn og en radiostyrt lastebil på 18-tonn. Dette er Volvo Trucks nye video Look Who’s Driving, hvor fire år gamle Sophie utsetter Volvo FMX for en av de tøffeste testkjøringene noensinne.

  Reno Norden

  23 nye Volvo til Reno Norden

  Nylig ble de to siste av totalt 23 renovasjonsbiler levert til Reno Norden. Den siste overleveringen av en Volvo FE 280 og en Volvo FE 320, som skal brukes i håndtering av husholdningsavfall i Lillesand og Birkenes kommune, fant sted i Lillesand.