Conpot
Stikkord: Volkswagen
Volkswagen VW Crafter

Nye Crafter er utviklet sammen med brukerne

Til høsten kommer helt nye Volkswagen Crafter på markedet, men allerede nå kan du få en forsmak på den innovative «storebroren» i Volkswagens Nyttekjøretøy-portefølje.

#conpot på Instagram

  Nye e-Golf presentert på Los Angeles Auto Show

  Hver tredje Volkswagen Golf som blir solgt i Norge er elektrisk, og nå får elbilen både større batteri, kraftigere motor og mer standardutstyr.


  EU letter på utslippskrav for dieselbiler

  EU letter på utslippskravene for dieselbiler, men innfører samtidig et strengere testregime i kjølvannet av Volkswagen-skandalen.

  Volkswagen Caddy på naturgass og med DSG

  Med naturgass og med DSG

  Nye Caddy TGI Bluemotion fra Volkswagen Nyttekjøretøy har sin verdenspremiere på den kommende bilutstillingen i Geneve. Bilen er den første i sitt segment med en drivlinje på naturgass med DSG dobbel-klutch girkasse.


  Transporter T6

  Volkswagen Nyttekjøretøy fokuserer på sikkerhet

  Volkswagen Nyttekjøretøy fokuserer på sikkerhet i varebilmarkedet. Nå kommer viktig standardutstyr som standard på bilene.

  Volkswagen amarok ultimate

  Nå lanseres barske Volkswagen Amarok Ultimate

  Nye Amarok Ultimate har utstyr som bi-xenon frontlykter og ekstra kromelementer, da blir dette til den tøffeste Amarok’en på markedet.

  Tom Kristian Lien vant en Volkswagen Amarok

  Tom Kristian Lien er Norges beste varebilsjåfør

  Tom Kristian Lien fra Hokksund vant Varebilcup 2014, og kunne kjøre hjem i en splitter ny Volkswagen Amarok.

  Nå kommer Passat – generasjon 8

  Når nye Volkswagen Passat kommer til høsten, lover selskapet bak at den starte en ny æra innenfor sikkerhet. Her er en tjuvtitt på den nye bilen.  Scania g490 på test & drive

  Bildedryss fra Test & Drive

  Nasta, Scania og Volkswagen stiller med et bredt utvalg av kjøretøy og maskiner. I finværet passet det godt å ta med seg kamera for å fange noen øyeblikk på bilder.