Conpot
Stikkord: verktøy
SF 8M-A22 hilti

Gir kraft når du har mest bruk for det

Blir du frustrert når HSS-borene glir ved boring i metall, eller hvis maskinen plutselig stopper ved boring i tre?

#conpot på Instagram
  XR FLEXVOLT DCS7485

  Verdens første batteridrevne bordsag

  Det ekstremt kraftige Flexvolt-batteriet har banet vei for verdens første oppladbare bordsag, XR Flexvolt DCS7485. Uansett hvor du skal jobbe kan du ta sagen med deg.


  Bosch GKS 165 Professional

  Lett sirkelsag for den proffe

  Nye GKS 165 Professional fra Bosch føles lett og kompakt, den passer svært godt i handen og er lett å operere.

  Würth Grønn Krysslaser

  Würth med grønn krysslaser for proffene

  Würth tilbyr nå en lett anvendelig grønn krysslaser som gir fire ganger mer synlig strek enn den gamle røde laseren. Rekkevidden er økt til hele 30 meter.


  GBA 18 V 4,0 Ah MW-C

  Batterinyhet med trådløs ladning

  Det nye batteriet GBA 18 V 4,0 Ah MW-C, med trådløs ladning fra Bosch, forenkler arbeidsdagen betraktelig. Nå må man ikke lenger ta ut batteriet for å lade, man plasserer bare drillen på ladeplaten.

  Solid verktøykoffert for tøffe forhold

  Würth har lansert en vann- og støvtett verktøykoffert som også fås med hjul og teleskophåndtak. Kofferten er i slagfast polypropylen, den er superstabil og kan stables. Dessuten tåler den temperaturer fra minus 40 til pluss 80 grader Celsius.

  dewalt

  Nytt sortiment pneumatiske spikerverktøy, kompressorer og spiker

  DeWalt lanserer sitt nye sortiment av pneumatiske spikerverktøy, kompressorer og spiker for bruk til et bredt spekter av arbeidsoppgaver.

  Ny dykkertpistol fra DeWalt

  DCN660 er designet for å imøtekomme håndverkernes ønsker og behov. At den er kompakt og lett, sammen med det ergonomiske designet gjør at produktet er enkel og lett å arbeide med.  IXO V_on rough surface_1

  Bosch’ minste verktøy blir enda mer attraktivt

  IXO fra Bosch er mer enn bare en trådløs skrumaskin. Nok en gang understreker den sin særegenhet med nytt design og ergonomisk grep.

  HM1812

  Ny meiselhammer for de tøffeste jobbene

  Blant kategorien 30 kilos meiselhammere er denne svært kraftig. Samtidig har den den en avansert antivibrasjonsteknologi, med et vibrasjonsnivå helt nede på 6,5 m/s².