Conpot
Stikkord: Veidekke
Illustrasjon Tiedemannsfabrikken

Bygger stort i Oslo for Selvaag Bolig og Ferd

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag å bygge to byggetrinn i boligprosjektet Tiedemannsfabrikken på Ensjø i Oslo. Prosjektet består samlet av 380 leiligheter, og kontrakten har en verdi på i overkant av 600 millioner kroner ekskl. mva.

#conpot på Instagram

  Finansparken i Stavanger har fått entreprenør

  Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg AS har fått i oppdrag av Sparebank 1 SR-Bank å bygge Finansparken i Stavanger. Med sine 22.600 m2 blir dette Norges største næringsbygg basert på tre som bærende konstruksjoner.


  Bygg- og anleggsmarkedet vokser videre

  - Vi forventer at det skandi¬naviske bygg- og anleggsmarkedet vil vokse med drøye 3 prosent både i 2016 og 2017 , sier Kristoffer Eide Hoen, direktør for analyse i Veidekke.

  Bygger terminal for Posten og Bring i Narvik

  Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag å bygge enda en ny logistikkterminal for Posten og Bring, denne gang i Bjerkvik like nord for Narvik. Kontraktssummen er på 100 millioner kroner ekskl. mva.


  Veidekke prekvalifisering

  Veidekke Entreprenør krever prekvalifisering

  Som et ledd i kampen mot useriøse aktører i bygg- og anleggsmarkedet har Veidekke Entreprenør besluttet at alle underentreprenører som kontraheres etter 1. mars må gjennom prekvalifisering etter egne strenge kriterier.

  Distriktsleder Hans Olav Sørlie og OPS-ansvarlig Birte Almeland fra Veidekke, rådmann Tor Arne Gangsø i Ullensaker kommune og assisterende finansdirektør Christopher M. Bjerke i Veidekke ser frem til et langsiktig skolesamarbeid.

  Bygger ungdomsskole på Jessheim

  Veidekke har vunnet konkurransen om å få bygge Gystadmarka ungdomsskole på Jessheim. - Vi er glade for å ha vunnet dette skoleprosjektet i en god og spennende OPS-konkurranse for Ullensaker kommune, sier Birte Almeland i Veidekke Entreprenør.

  Bragernes Kvartal Veidekke

  Skal bygge Bragernes Kvartal

  Veidekke Entreprenør har skrevet kontrakt med Vestaksen Eiendom om å bygge Bragernes Kvartal i Drammen sentrum. Oppdraget innebærer oppføring av et seks og sju etasjers bygg med 125 leiligheter og næringslokaler på gateplan.

  veidekke tunnel

  Rehabiliterer Brynstunnelen i Oslo

  Veidekke Entreprenør har skrevet kontrakt med Statens vegvesen om å utføre en fullstendig rehabilitering av den 300 meter lange Brynstunnelen øst i Oslo.  prisvinnere

  Miljøpris til Bjørnsletta skole i Oslo

  - Dette er den første skolen i Oslo som er bygget etter passivhusstandard, og skolen er et forbildeprosjekt (FutureBuilt) der en rekke miljøtiltak har redusert klimagassutslippene med hele 50 %, sa konsernsjef Arne Giske da han delte ut prisen.

  Veidekkeansatte kjøpte aksjer som aldri før

  Det ble solid overtegning da de ansatte i Veidekke fikk tilbud om å kjøpe aksjer. 2 138 medarbeidere bestilte aksjer for hele 123 millioner kroner, hvilket var en overtegning på 106 %. Etter avkortning ble det kjøpt aksjer for 60 millioner kroner.