Conpot
Stikkord: Vei

HAK Entreprenør og Vistal Gdynia får bygge Tana bru

Statens vegvesen har tildelt arbeidsfellesskapet mellom altafirmaet HAK Entreprenør AS og den polske stålprodusenten Vistal Gdynia S.A. oppdraget med å bygge nye Tana bru.

#conpot på Instagram

  Første gigantkontrakt for Nye Veier til AF Gruppen

  AF Gruppen (AFG) har mottatt melding fra Nye Veier om at de har til hensikt å inngå kontrakt med AF Gruppen om den første store totalentreprisen på E18.


  En signatur verdt over 1.000.000.000

  Torsdag signerte Implenia milliardkontrakten med Statens vegvesen om bygging av E134-strekningen Myntbrua-Trollerudmoen i Kongsberg

  Generalsekretær Børre Skiaker i KNA Kongelig Norsk Automobilklub

  Vil erstatte bomstasjoner med satellitter

  Dagens bomstasjoner bør nedlegges, ikke utbygges videre slik Vegdirektoratet foreslår. Isteden bør vi satse på veiprising basert på satellittnavigasjon (GNSS), mener KNA.


  3.700 kroner i bompenger på ferjefri E39

  Bompengeregningen mellom Kristiansand og Trondheim kan komme på 3.700 kroner når E39 blir ferjefri. Kostnaden kan skremme vekk bilistene, mener trafikkforsker.

  Øyvind Moshagen

  Øyvind Moshagen bygger E6 Kolomoen-Ensby

  Nye Veier AS har ansatt Øyvind Moshagen som ny prosjektdirektør for utbygging av E6 Kolomoen-Ensby.

  Magne Ramlo

  Med ansvaret for E18

  Nye Veier AS har ansatt Magne Ramlo som ny prosjektdirektør for utbygging av E18 fra Grimstad til Langangen.

  Hasteinnfører dieselforbud i Oslo

  Byrådet i Oslo har bestemt at det kan innføres dieselforbud, datokjøring og stengte parkeringsplasser på dager med høy luftforurensing i vinter.  Seks entreprenører vil bygge videre

  Seks entreprenører leverte tilbud på videre bygging av fylkesveg 33 mellom Langlsetta og Totenvika. Det er ventet at ny entreprenør er på plass i desember og arbeidene i gang på nyåret.

  Høyre sier byregjeringen må forklare seg om E18

  Forsinkelser i arbeidet med E18 nå vil ikke bli akseptert, sier leder i Stortingets transportkomité, Høyres Linda Hofstad Helleland. Hun mener det er uklart hva Oslos nye byregjering mener i saken.