Conpot
Stikkord: varebil
Volkswagen Caddy på naturgass og med DSG

Med naturgass og med DSG

Nye Caddy TGI Bluemotion fra Volkswagen Nyttekjøretøy har sin verdenspremiere på den kommende bilutstillingen i Geneve. Bilen er den første i sitt segment med en drivlinje på naturgass med DSG dobbel-klutch girkasse.

#conpot på Instagram
  Renault master

  Prioriterer komfort og lavere forbruk

  Renault Master fra Renault Trucks er nå tilgjengelig med Euro 6 motor. Den kan nå leveres fra 2,8 til 4,5 tonns utgaver, med motorer fra 110 til 170 hk.


  ELEKTRISK FREMTID: Eirik Nilsen hos Birger N. Haug AS opplever stadig stigende interesse for elektriske biler og da særlig den nye elektriske varebilen e-NV200.

  «Grønne» varebiler i farta

  Drøye året etter lanseringen er den elektriske Nissan eNV200 er kjempesuksess. Flere og flere næringsdrivende får øynene opp for god økonomi og miljø-goodwill slike biler gir.

  Vw transporter årets varebil

  Transporter kåret til Årets Varebil

  Nye Volkswagen Transporter er kåret til Årets Varebil i Europa, og det er tredje gang at Transporter vinner denne kåringen.


  Ny Iveco Eurocargo

  Nye Iveco Eurocargo - Lastebilen som trives i byen

  Enda bedre design, bærekraftig, sikker, mer komfortabel, mer effektiv og med bedre manøvreringsegenskaper. Dette er egenskaper som fremheves i en pressemelding fra Iveco

  Transit Connect får nå bedre drivstofføkonomi

  Ford opplyser at Transit Connect varebil i løpet av sommeren kommer med nye drivlinjer med klasseledende drivstoffeffektivitet og teknologiske løsninger som den er først med i dette segmentet av nyttekjøretøymarkedet.

  Transporter T6

  Volkswagen Nyttekjøretøy fokuserer på sikkerhet

  Volkswagen Nyttekjøretøy fokuserer på sikkerhet i varebilmarkedet. Nå kommer viktig standardutstyr som standard på bilene.

  Nå kommer Iveco Daily med Hi-Matic girkasse

  Denne uken er det Norgespremiere for Iveco Dailys nye 8 trinns automatgirkasse – Hi-Matic.  Renault Trafic

  Ny Renault Trafic klar for norske veier

  Etter å ha solgt totalt mer enn 1,6 millioner eksemplarer siden 1998, lanserer Renault nå den helt nye Trafic.

  Nissan e-NV200

  Ny elbil fra Nissan snart ute hos forhandlere

  Nissan har hatt stor suksess med Leaf, ikke bare i Norge, men også globalt. Nå er elbil nummer to – Nissan e-NV200 - snart ute hos norske forhandlere.