Conpot
Stikkord: Tunnel

Gjennomslag i Bjørnegårdtunnelen i Sandvika

Nordgående tunnelløp til byggegrop Mølla ble i dag sprengt åpen. Arbeidet med tunnelen har pågått siden starten av 2015, så det var flere som i dag ble motivert av lyset i tunnelen.

#conpot på Instagram

  NCC vinner milliardkontrakt på Færøyene

  NCC har i dag signert kontrakt om bygging av to veitunneler på Færøyene. Kontrakten består av to delprosjekter, og er betinget av at finansiering godkjennes av Landsstyret på Færøyene.


  Tunnelstart i Bergen

  Nå er tunnelsprengingen i gang på E39 Svegatjørn-Rådal i Bergen. Det er anleggstunnelen på Hamre i Fana som er først ut.

  veidekke tunnel

  Rehabiliterer Brynstunnelen i Oslo

  Veidekke Entreprenør har skrevet kontrakt med Statens vegvesen om å utføre en fullstendig rehabilitering av den 300 meter lange Brynstunnelen øst i Oslo.


  E16 filefjell

  Enklere brøyting på E16 Filefjell

  Bredere og bedre vei skal gjøre det lettere for brøytemannskapet på E16 Filefjell. Europavegen er nå fornyet nesten fram til Kyrkjestølen fra vest.

  Bare 400 meter igjen i Lussandberget

  I Bjørgatunellen, bak Lussandberget ved fylkesveg 7, gjenstår bare 400 meter før en kan se lyset i andre enden ved Lussand.

  Implenia signerer 2,1 milliarders prosjekt i Sverige

  Implenia har signert et større infrastrukturprosjekt i Sverige. Omkjøringsveien "E4 Förbifart Stockholm" skaper en ny nord-sør forbindelse i utkanten av hovedstaden.

  Gudvangatunnelen åpner for tunge kjøretøy

  Den brannrammede Gudvangatunnelen i Sogn og Fjordane åpnes for tunge kjørestøy fra onsdag denne uka. De må imidlertid kjøre i kolonner til faste tider.  Bremanger-ulykken: Draget på hengeren røk

  Draget på hengeren på ulykkesbilen i tunnelen i Bremanger har røket tvers av. Ifølge eksperter er dette svært uvanlig.

  Veidekke skal bygge motorvei i fjellet for 2,3 milliarder

  Veidekke skal bygge en ny firefelts motorvei for nær 2,3 milliarder kroner på E39 gjennom fjellet mellom Os og Bergen.