Conpot
Stikkord: Sverige

Peab kåret til beste selskap i svensk byggebransje

I en ny kåring, der over 10 000 svensker har sagt sin mening, er Peab kåret til beste selskap i den svenske byggebransjen.

#conpot på Instagram

  Svenske byggearbeidere streiker

  1.650 svenske byggearbeidere gikk ut i streik tirsdag morgen etter at det ikke ble enighet om en ny lønnsavtale.


  Veidekke bygger i Malmö

  Veidekke Entreprenad har fått i oppdrag av NIAM AB å bygge om en kontorbygning i Malmö sentrum. 12.000 kvadratmeter skal moderniseres og rustes opp, og skal etter ombyggingen bli sertifisert som Miljöbyggnad Silver.

  Implenia signerer 2,1 milliarders prosjekt i Sverige

  Implenia har signert et større infrastrukturprosjekt i Sverige. Omkjøringsveien "E4 Förbifart Stockholm" skaper en ny nord-sør forbindelse i utkanten av hovedstaden.


  Overtar svensk entreprenør

  Veidekke er enig med REKAB Entreprenad AB og deres eiere Lemminkäinen om å overta REKABs entreprenørvirksomhet i Uppsala med virkning fra 1. juli.

  Rekordkontrakt i Sverige

  Veidekke har skrevet avtale med Fabege om å bygge nye kontorer for SEB i Arenastaden i Stockholm. Dette blir et av tidenes største kontorbygg i Sverige på hele 90.000 m2 og 4.500 arbeidsplasser.

  Nor Slep henger transport

  Nor Slep reorganiserer

  Nor Slep reorganiserer salgsorganisasjon i Sverige. Datterselskapet Nor Slep Svenska AB vil nå være ansvarlig for salg til det svenske markedet.

  Bygger produksjonsanlegg i Gøteborg

  Veidekke Entreprenad har fått i oppdrag å utvikle og bygge nytt produksjonsanlegg og kontorer for Rosemount Tank Radar AB i Mölnlyckes næringspark i Gøteborg.