Conpot
Stikkord: Statsbygg

Har verden som arbeidsplass

Johanne Melø er Statsbyggs nye sjef for utenlandseiendommer. Denne uken begynte avdelingsdirektøren som skal overta ansvaret for 170 bygninger fordelt på 67 eiendommer i 55 land.

#conpot på Instagram

  Statsbygg vil ha regjeringskvartalet ned på jorda

  Statsbygg skroter høye signalbygg og setter foten ned for Y-blokka og Deichmanske bibliotek i sitt forslag til nytt regjeringskvartal.


  Signerte tidstyv-avtale

  Statsbygg og Riksantikvaren har funnet en arbeidsform som effektiviserer og forenkler oppgavene. I dag undertegnet riksantikvar Jørn Holme og direktør i Statsbygg Harald Nikolaisen en samarbeidsavtale som fører til raskere saksbehandling.

  S-blokken er revet

  Det tok bare en drøy uke fra Statsbygg begynte å klippe betongkonstruksjonene i S-blokken i Regjeringskvartalet til hele bygningen var i bakken. Betongen ble klippet/tygd med spesialutstyr montert i kran.


  Ser etter byggesjef til Regjeringskvartalet

  - Dette er kanskje det mest spennende byggeprosjektet i Norge noensinne, og nå søker vi etter noen som skal lede det, seier Statsbyggs administrerende direktør Harald Nikolaisen.

  Slik kan Norges største universitetsbygg se ut

  Statsbygg vil tildele prosjekteringskontrakten for Livsvitenskapsbygget i Oslo til gruppen bak løsningsforslaget Vev.

  Fevang blir ass. byggherredirektør

  Kristin Fevang blir assisterende byggherredirektør i Statsbygg. Stillingen er nyopprettet, og Fevang vil med et utvidet ansvarsområde styrke byggherreavdelingens arbeid overfor departementene og i budsjettarbeidet.

  Domus Bibliotheca rehabilitering

  Skikkelig møkkajobb for en flott bygning

  Domus Bibliotheca hadde store setningsskader, men nå har Statsbygg refundamentert den flotte bygningen på Universitetsplassen i Oslo.  Passiv politistasjon arendal

  Passiv politistasjon i Arendal

  Statsbygg bygger passivhus i samarbeid med BRG Entreprenører.

  samspillskontrakt

  Ny samspillskontrakt i Hedmark

  Statsbygg har signert samspillskontrakt med entreprenøren Ø.M. Fjeld fra Kongsvinger om forprosjekt for et nytt administrasjonsbygg ved Høgskolen i Hedmark på Evenstad.