Conpot
Stikkord: Skole

Bygger ny skole og flerbrukshall for Ås kommune

AF Gruppen er av Ås kommune valgt som totalentreprenør for bygging av nye Solberg skole. Skolen som skal bygges er på 7 400 m2. Dette skal bli en 2-parallell barneskole med flerbrukshall.

#conpot på Instagram

  NCC bygger nye Harstad skole

  NCC signerte nylig kontrakten med Harstad Kommune for bygging av Nye Harstad skole. Kontrakten har en verdi på 183,9 millioner kroner. Arbeidet startet opp i slutten av juni og skolen skal stå klar til skolestart 2018.


  Distriktsleder Hans Olav Sørlie og OPS-ansvarlig Birte Almeland fra Veidekke, rådmann Tor Arne Gangsø i Ullensaker kommune og assisterende finansdirektør Christopher M. Bjerke i Veidekke ser frem til et langsiktig skolesamarbeid.

  Bygger ungdomsskole på Jessheim

  Veidekke har vunnet konkurransen om å få bygge Gystadmarka ungdomsskole på Jessheim. - Vi er glade for å ha vunnet dette skoleprosjektet i en god og spennende OPS-konkurranse for Ullensaker kommune, sier Birte Almeland i Veidekke Entreprenør.

  Skanska bygger videregående skole i Trondheim

  Skanska har inngått kontrakt med Sør-Trøndelag fylkeskommune om bygging av nye Heimdal videregående skole med flerbrukshall. Kontrakten har en verdi på ca. 580 millioner kroner.


  Kontraktssignering ved fylkesbyggesjef Jan Inge Hille (t.v.) og Frode Bruvoll, distriktssjef i Peab - Bjørn Bygg.

  Bygger om flyfagbygget på Bardufoss

  For 22,9 millioner kroner skal Peab – Bjørn Bygg oppgradere og bygge om flyfagbygget på Bardufoss Høgtun videregående skole.

  Bygger passivhusskole på Bardufoss

  Den nye skolen vil bli et fleksibelt bygg for fremtidas videregående utdanning. Skolebygget erstatter to gamle skolebygg på tilsammen 28.617 kvadratmeter.

  Skanska skal utvikle Skogmo videregående skole i Skien

  Skanska Norge signerte denne uken en kontrakt med Telemark fylkeskommune om utviklingen av Skogmo videregående skole i Skien. Dette er Skanskas andre skoleutviklingskontrakt i Skien på få uker.

  Skal bygge Nye Øyra skule i Volda

  Volda kommune har gitt Veidekke Entreprenør i oppdrag å bygge Nye Øyra skule. Oppdraget er en totalentreprise, og kontraktssummen er 151 millioner kroner ekskl. mva.  Westerdahls

  Bygger morgendagens høyskole for Westerdals Oslo ACT

  Christian Krohgs gate 32 er i ferd med å omgjøres til et moderne høyskolebygg. Plassert ved Akerselva skal 11 000 kvm bli Westerdals Oslo ACTs nye praktbygg.

  K. Nordang bygger ut Vartdal skole

  Vartdal skole skal bygges ut. Peab – K. Nordang fikk oppdraget for en kontraktssum på ca. 20 MNOK eks. mva.