Conpot
Stikkord: Skanska

Skanska-resultat passerer en halv milliard

Fortsatt positiv utvikling for Skanska i Norge. Etter en sterk avslutning på året leverer Skanska sin samlede virksomhet i Norge et driftsresultat på 503 millioner kroner (488).

#conpot på Instagram
  Kontrakten mellom Skanska og Vennatrø Gruppen om utvidelsen av Torgkvartalet kjøpesenter ble signert mandag 15. mars.

  Skanska Trondheim med prosjekter for 1 milliard

  I løpet av noen uker har Skanska Bygg Trondheim sikret seg fire nye byggeprosjekter med en samlet kontraktsverdi på over 1 milliard kroner.


  Skanska Norge leverer stabile resultater for 3. kvartal

  Den samlede omsetningen i selskapene per 3. kvartal endte på 9,7 milliarder kroner. Fortsatt positiv marginutvikling for entreprenørvirksomheten og høy aktivitet innen boligutvikling.

  Blåkläder skanska

  Blåkläder forlenger avtalen med Skanska

  Blåkläder og Skanska har gjennom flere år hatt et nært samarbeid, noe begge parter har vært så fornøyd med at avtalen nå er forlenget med ytterligere 3 år. Avtalens verdi er ca. 85 mill. NOK.


  Skanska Asfalt

  Skanska Asfalt signerte rammeavtale i Halden

  Avtalen gjelder kjøp og utlegging av asfalt i kommunale gater og veier i Halden kommune, og har en varighet på to år, med opsjon på opp til 3 år ekstra.

  Gjenbruk av asfalt

  I løpet av de neste ukene skal Skanska asfaltere ca 100 000 m2 vei i Østfold med den såkalte remix-metoden. Dette er en metode med store miljøgevinster, men som benyttes relativt sjeldent i Norge.

  Skanska skal utvikle Skogmo videregående skole i Skien

  Skanska Norge signerte denne uken en kontrakt med Telemark fylkeskommune om utviklingen av Skogmo videregående skole i Skien. Dette er Skanskas andre skoleutviklingskontrakt i Skien på få uker.

  Fullt fokus på nye Powerhouse-prosjekter

  Powerhouse-samarbeidet samlet nylig rundt 50 nøkkelpersoner for å diskutere erfaringer og hvordan man sammen kan utvikle flere Powerhouse plusshus i årene som kommer. Flere nye prosjekter er underveis både i Norge og utlandet.  Skovly

  Skanska utvikler Skovly i Jessheim sentrum

  Skanska Norge AS signerte denne uken en kontrakt med Harald Kværner Eiendom AS om å bygge næringsbygg med parkering i Jessheim sentrum.

  elementbygging

  Elementbygging langt inn fjellet på Holmestrand stasjon

  I stedet for å bygge om den gamle stasjonen, valgte Jernbaneverket å bygge nye Holmestrand stasjon inne i fjellet.