Conpot
Stikkord: sikkerhet

Würth lanserer 2500 nye datablad for kjemiprodukter

Würth har fornyet cirka 2500 sikkerhetsdatablad for kjemiprodukter. Den arbeidskrevende prosessen er en følge av den nye merkeforskriften som trådte i kraft fra 1. juni i år. For Würth dreier det seg om både egenproduserte og innkjøpte produkter.

#conpot på Instagram
  ryggekamera

  Veidekke innfører krav om ryggekamera

  Veidekke Entreprenør innfører krav om at alle kjøretøy og maskiner over 7,5 tonn må ha ryggekamera på Veidekkes bygge- og anleggsprosjekter.


  Biler som kan se rundt svingen?

  Ford lanserer videoteknologi som kan hjelpe sjåfører til å unngå kollisjoner

  Gasslekkasje ved asfaltfabrikken i Etne

  Det begynte i går å brenne i det elektriske anlegget ved NCC Roads asfaltfabrikk i på Etne i Hordaland. Brannen ble raskt slukket, men en gasslekkasje har oppstått.


  Samsung vil gi tryggere forbikjøringer

  I Argentina tester Samsung ut et smart sikkerhetstiltak som kan sikre tryggere forbikjøringer av vogntog. Se video av løsningen her!

  Non-Hit Car and Truck

  Ny unik teknikk skal gi sjåførene bedre sikt

  Volvo Trucks har utviklet en ny teknikk som effektivt kan redusere risikoen for trafikkuhell grunnet dårlig sikt. Med den nye teknikken kan et kjøretøy gjøre en 360 graders skanning av omgivelsene.

  Sikkerhetsfokus i NCC

  Gjennom uken vil samtlige 1.900 ansatte i NCC Construction, innleid personell og underentreprenører over hele landet gjennomføre samtaler om sikkerhet på arbeidsplassen, samt kurs og opplæring i helse, miljø og sikkerhet.

  Youtube volvo fh nødbrems

  Volvo demonstrerer kollisjonsvarsling og nødbremsing

  Denne filmen forklarer godt hvordan Volvo sin kollisjonsvarsling og nødbrems fungerer i praksis.  Bedrer sikkerheten på glatte vinterveier

  For lastebiler med slep utgjør glatte vinterveier og nedoverbakker en stor utfordring selv for de mest erfarne sjåførene. Det er alltid en risiko for at vogntoget blir ustabilt og i verste fall begynner å sakse.

  Klasseledende på sikkerhet

  Den nye Nissan Note blir den første bil i B-segmentet med et såpass omfattende sikkerhetssystem da den tilbyr Nissans nye Safety Shield.