Conpot
Stikkord: Scania
Scania R 500 4x2 og Scania S 730 4x2 Photo: Gustav Lindh, 2016

Scania har avduket deres neste generasjon

20 milliarder svenske kroner og 10 millioner kilometer med testkjøring ligger bak neste generasjon lastebiler fra Scania.

#conpot på Instagram

  Bilder av neste generasjons Scania

  Denne gangen lar vi bildene tale for seg selv. Neste generasjons Scania er nok en etterlengtet nyhet for mange. Endelig er den her.


  Scania med sin største lastebil noensinne

  Scania i Australia har nettopp bygget ny Super Quad. Deres største lastebil noensinne, en R 730 V8 8 × 8 konvertert til 10 × 8.

  "Du trenger bare kaste et blikk på kjøretøyet for å se at dette er en skikkelig rask lastebil." - Nigel Atterbury, seniordesigner i Volvo Trucks.

  Volvo Trucks' spesialbygde The Iron Knight forsøker å slå fartsrekorder

  The Iron Knight er resultatet av et unikt samarbeid mellom mekanikerne, ingeniørene og designerne i Volvo Trucks. Med unntak av motoren og den serieproduserte I-Shift-girkassen med dobbelclutch, er lastebilen fullstendig spesialbygget.


  Scania lader opp til storfeiring av 125-årsjubileum

  Den 23. august vil Scania starte lanseringen av sin nye generasjon lastebiler ved å avsløre de første enhetene som er laget for det europeiske langtransportsegmentet.

  Scania Stavanger

  Nytt Scania-anlegg i Stavanger

  Det nye bygget har tre hoveddeler; en administrasjonsdel, en verksteddel og en servicedel.

  Scania med rekordhøy markedsandel

  Prosenten i Europa nådde hele 17,2 i løpet av første halvår 2015. Økningen skyldes en vellykket innføring av Euro 6 og salgsaktiviteter i nye segmenter.

  Scania 3-serie er den beste lastebilen gjennom tidene

  Scania 3-serie er den gjeveste lastebilen gjennom tidene, ifølge det britiske magasinet Commercial Motor.  Smart løsning for effektiv lossing av flis og bark

  Dalafrakt i Sverige har blant annet spesialisert seg på frakt av flis fra sagbruk, som kan gjenbrukes andre plasser. Se den smarte løsningen for å losse lasten her!

  Scania OmniExpress 3,20 LE Euro 6

  Scania satser på norsk gassbussmarked

  Scania har levert 36 gassdrevne busser til passasjertransport- selskapet Nobina. Scania får dermed et gjennombrudd for gassbusser i Norge.