Conpot
Stikkord: resultat

Omsetningen i NCC øker

NCC i Norge leverer et resultat på 39 millioner i 2015, av en omsetning på 8,9 milliarder kroner.

#conpot på Instagram

  Skanska-resultat passerer en halv milliard

  Fortsatt positiv utvikling for Skanska i Norge. Etter en sterk avslutning på året leverer Skanska sin samlede virksomhet i Norge et driftsresultat på 503 millioner kroner (488).


  Vekst i AF Gruppen

  AF Gruppen har god flyt og leverer sitt beste kvartalsresultat noensinne. Omsetning ble MNOK 3 490, tilsvarende en vekst på 35 % fra samme kvartal i fjor. Resultat før skatt ble MNOK 262

  Skanska Norge leverer stabile resultater for 3. kvartal

  Den samlede omsetningen i selskapene per 3. kvartal endte på 9,7 milliarder kroner. Fortsatt positiv marginutvikling for entreprenørvirksomheten og høy aktivitet innen boligutvikling.


  Nye rekorder for AF Gruppen

  AF Gruppen startet året med økt omsetning og et driftsresultat på MNOK 134 (84) i første kvartal. Dyktige og motiverte medarbeidere, gode samarbeidspartnere og fokus på sikkerhet gir resultater.

  Rekordresultater for AF Gruppen

  AF Gruppen leverte i 2014 det beste årsresultatet og den laveste skadefrekvensen i selskapets historie. Driftsresultatet i 4. kvartal var MNOK 241 (202) tilsvarende en driftsmargin på 8,8 % (8,0%).

  Forbedrede resultater i Skanska

  Etter en sterk avslutning på året leverer Skanska sin samlede virksomhet i Norge et driftsresultat på 488 millioner, mot et resultat på 453 millioner i 2013. Den samlede omsetningen i selskapene ble 12,9 milliarder kroner.

  Forbedret resultat for Peab

  Peabs utvikling gjennom 2014 har vært i henhold til selskapets forventninger. I en pressemelding kommer det frem at dette gjenspeiles tydelig i en mer stabil og effektiv virksomhet, bedre lønnsomhet og styrket finansiell stilling.  NCC styrker lønnsomheten i Norge

  NCC styrker lønnsomheten i tredje kvartal. Omsetningen endte på MNOK 2 159 (2 153), på nivå med samme periode i fjor, og driftsresultatet økte til MNOK 113 (100).

  Salgsøkning på 46 prosent

  Selvaag Bolig ASA solgte 259 boliger i tredje kvartal til en samlet verdi på 915 millioner kroner. Verdien på de solgte boligene var 46 prosent høyere enn i samme periode i fjor.