Conpot
Stikkord: Renault
Renault t serie range

Lavere forbruk, større nyttelast

Mindre enn tre år etter lanseringen av den nye modellserien til Renault Trucks har nå Renaults T-serie kommet med vesentlige oppgraderinger og forbedringer.

#conpot på Instagram

  Skal hjelpe sjåførene til å bli bedre på økonomisk kjøring

  Renault utvider Optifleets IT-løsning med en ny funksjon, som skal hjelpe langtransportsjåfører med å bli bedre på økonomisk kjøring.


  Wiks inngår avtale med Volvo Truck Center

  Wiks AS har hatt stor suksess med hjulbrakker, i første rekke mot bygg- og anleggsbransjen og vil etter hvert vektlegge tilhengere for proffmarkedet ytterligere.

  Renault alaskan

  Lanserer pick-upen Renault Alaskan

  Renault har de sytten siste årene vært sterkt representert i Europas nyttekjøretøymarked, men har ingen planer om å hvile på laurbærene. Nå lanserer de den splitter nye pick-upen Renault Alaskan


  T-serien er kåret til «Truck of the year 2015»

  Juryen som besto av 25 journalister som representerte 25 fagblader fra hele verden, vurderte Renault Trucks T-serie som det mest verdifulle bidraget på veitransportsektoren dette året, og vant dermed prisen «Truck of the year 2015».

  Renault d-cab-2m_01

  Lett modell for distribusjon

  Renault Trucks lanserer nå sin letteste modell - ”D Cab 2 m”, en bil for distribusjon i tettbygde strøk. Bilen introduseres i april/mai 2014, i forbindelse med Renault Trucks karavane i Norge.

  Ny miljø-app fra Renault Trucks

  Renault Trucks lanserer nå en ny app for å beregne lastebilens miljømessige fotavtrykk.