Conpot
Stikkord: pickup

Ford Ranger er Europas mest solgte pickup

Ford Ranger er mest kjøpte pickup i Europa med 25.500 solgt enheter i de første 11 månedene av 2015 - en økning på 32% sammenlignet med samme periode i 2014.

#conpot på Instagram

  Volkswagen Amarok får sekssylindret motor

  Pickupen blir eneste i klassen med V6 turbodiesel. Den nye motoren yter inntil 224 hestekrefter og 550 Nm.


  Her er helt nye Nissan NP300 Navara

  Nye Navara tilbyr bedre komfort og mer raffinement samtidig som de anerkjente offroad-egenskapene, holdbarheten og lastekapasiteten er opprettholdt.

  Ford Ranger 2015

  Nye Ford Ranger får nå sin Europa-debut

  Dagens Ford Ranger har oppnådd kraftig salgsvekst i Europa siden den kom i slutten av 2011. Den gamle bilen var iøyefallende tøff, mens den nye modellen ser kanskje enda bedre ut.


  Ford viser ny Ranger Pickup

  Ford har nå avduket en tøff og smart ny Ford Ranger, en kompromissløs kombinasjon av robuste egenskaper, dyktig håndverk og avansert teknologi. Nye Ranger vil bli solgt i over 180 land på verdensbasis, og kommer til Europa tidlig i 2016.

  Volkswagen Tristar

  Verdenspremiere for Volkswagen Tristar

  I anledningen trettiårs jubileet for konseptbilen Syncro presenterer Volkswagen Nyttekjøretøy nå Tristar – en enestående kombinasjon av alle gode funksjoner i dagens T-modellserie.

  "Årets internasjonale pickup 2013"

  Ford Ranger er tildelt prisen "Årets internasjonale pickup 2013”. Samtlige medlemmer av juryen hadde nye Ranger som sitt førstevalg, der de la vekt på ytelser på og utenfor allfarvei, sterk motorserie, nyttelast, tilhengervektkapasitet og sikkerhet