Conpot
Stikkord: Pick Up
Ford Ranger 2016_Wildtrak

Bedre drivstofføkonomi

Fords nye Ford Ranger pickup har forbedret drivstoffeffektivitet, samt et kraftig oppgradert design når den ankommer norske salgslokaler første halvdel av 2016.

#conpot på Instagram
  VW skisse amarok

  Amarok med oppgradert design

  De første skissene av nye Amarok viser veien videre. En mer atletisk front og et nytt instrumentpanel understreker Amaroks kraftige egenskaper, og gir samtidig bilen mer premiumpreg enn tidligere.


  Ford Ranger er Europas mest solgte pickup

  Ford Ranger er mest kjøpte pickup i Europa med 25.500 solgt enheter i de første 11 månedene av 2015 - en økning på 32% sammenlignet med samme periode i 2014.

  Isuzu solgte flest Pick Up i 2015

  I november 2007 lanserte RSA Isuzu D-Max Pick Up på det Norske markedet. D-Max har vært en kjempesuksess og nesten hver fjerde Pick Up solgt i Norge har vært en Isuzu.


  Nissan NP300 navara

  Nissan NP300 Navara vant International Pick-Up Award 2016

  Helt nye Nissan NP300 Navara er tildelt den gjeve International Pick-Up Award 2016 prisen.

  Her er helt nye Nissan NP300 Navara

  Nye Navara tilbyr bedre komfort og mer raffinement samtidig som de anerkjente offroad-egenskapene, holdbarheten og lastekapasiteten er opprettholdt.

  Ny pick up fra Nissan

  Nissan har 80 år erfaring med design og produksjon av robuste, smarte lette kommersielle kjøretøy, og fortsetter nå med introduksjonen av helt nye Nissan NP300 Navara.

  Ford viser ny Ranger Pickup

  Ford har nå avduket en tøff og smart ny Ford Ranger, en kompromissløs kombinasjon av robuste egenskaper, dyktig håndverk og avansert teknologi. Nye Ranger vil bli solgt i over 180 land på verdensbasis, og kommer til Europa tidlig i 2016.  Vw Amarok

  Viser muskler i terrengløypen

  Volkswagen har på Test & Drive bygget en fin og utfoldende terrengløype der man får testet terrengegenskapene til Amarok og Crafter 4Motion Offroad.

  Ford Ranger Wildtrak - En macho bil

  Ford Ranger Wildtrak er en iøynefallende og tøff bil, som folk legger merke til på veien. Ikke bare er bilen stor, den har også et meget macho utseende.