Conpot
Stikkord: Oslo
- Vårt mål er at Valle Hovin med sin nye stadion, nytt boligområde, barnehage, skole og nye arbeidsplasser vil bli en bærekraftig og levende bydel, sier Manne Aronsson, administrerende direktør NCC Property Development

Vil utvikle en levende bydel på Helsfyr

NCC kjøper tomteområde på Valle Hovin av Vålerenga Kultur og Idrettspark AS for å utvikle 60.000 kvadratmeter kontor bestående av opptil fem kontorbygg.

#conpot på Instagram

  Bygger Nye Jordal Amfi

  NCC skal på oppdrag for Oslo kommune, Kultur- og idrettsbygg KF, bygge Nye Jordal Amfi i Oslo. Dagens Jordal Amfi er en av Norges mest kjente idrettsarenaer og ble bygget til OL i Oslo i 1952.


  Helsfyr trenger høyhus

  Det finnes ett hus i Oslo som viser potensialet til høyhus i urban kontekst. Og det er typisk nok ikke særlig høyt. For vi snakker ikke om Postgirobygget eller Plaza, som ingen kan beskylde for å generere pulserende byliv.

  youngstorget

  Skal bygge Youngskvartalet i Oslo

  Veidekke Entreprenør har skrevet avtale med Youngskvartalet AS om å totalrenovere tre gamle murgårder og oppføre et tilbygg ved Youngstorget i Oslo sentrum.


  AF Gruppen innstilt av Sporveien Oslo

  AF Gruppen (AFG) er av Sporveien Oslo innstilt som entreprenør for utførelse av U1 – Underbygning for Østensjøbanen.

  Veggelement

  Hurtigbygging av verksted i veggelement

  Utbedringen og oppgraderingen av Kolsåsbanen har ført til at det også bygges nye vognhaller på Avløs i Bærum. Takket være veggelement gikk byggingen av verkstedbasen raskt og effektivt.

  Ny trafikkomlegging ved Sydhavna i Oslo

  Bilister som skal inn og ut av Oslo langs Mosseveien vil i helgen få et nytt kjøremønster å forholde seg til. Søndag tas nemlig den nye brua i havneområdet i bruk.

  oslo 2070

  Vil bygge Oslo på kunstige øyer

  Swecos idé for by- og transportutvikling i Oslo kan gjøre hovedstaden til en av de mest spesielle kystbyene i verden. I 2070 ønsker de at deler av Oslo skal ligge på kunstige øyer i fjorden.  Norsk asfalt takler ikke høy varme

  Norsk asfalt er ikke laget for å tåle høy varme, ifølge Veidekke. De siste dagene har brannvesenet måttet kjøle ned asfaltdekket på Oslo lufthavn med vann.

  Grønt tak

  Grønt tak gir god drenering i Bjørvika

  I Bjørvika i Oslo har kommunen satt som krav at halvparten av byggene skal ha grønt tak. – For oss som jobber med tak er løs Leca veldig bra å jobbe med, sier Jostein Sundby i Vital vekst.