Conpot
Stikkord: optimera

Åpner dør- og vindussenter i Trondheim

Som et element i Optimera sin storsatsing på dører og vinduer, åpnet selskapet denne uken et eget dør- og vindussenter i Optimera proffsenter Omkjøringsveien i Trondheim. Selskapet omsetter årlig for ca. kr 600 mill. innenfor produktkategorien.

#conpot på Instagram

  Hjelp oss med å finne tiltakene

  Vi må tilrettelegge for at miljøvennlige løsninger er de mest lønnsomme, og her må dere komme med innspill! Trine Skei Grande utfordret byggebransjen da hun fredag besøkte Optimera og Brødrene Dahls Multikomfort-huset utenfor Larvik.


  Ledelsen hos byggherrene Brødrene Dahl og Optimera foran Multikomforthuset på Ringdalskogen i Larvik. Fra venstre: Adm. dir. Asbjørn Vennebo i Optimera, regionsjef Buskerud, Vestfold og Telemark Nils Dag Ralle i Brødrene Dahl, direktør Stene Bergsløkken i Optimera Byggsystemer og adm. dir. Roger Lunde i Brødrene Dahl.

  Er dette Nord-Europas råeste plusshus?

  I dag åpner Brødrene Dahl og Optimera sitt plusshus. Plusshuset forsyner seg selv med energi og kan i tillegg levere overskuddselektrisitet tilbake til strømnettet, lade familiens elbil eller varme opp svømmebassenget

  Tar spesialistrollen på dører og vinduer

  Optimera starter nå en storsatsing på dører og vinduer. Selskapet bygger opp lagrene i byggevarehus, proffsentre og logistikkanlegg, og vil ta spesialistrollen på lik linje med konkurrenter som kun opererer i dør- og vindusmarkedet.


  sertifisert trelast optimera

  Fokuserer på sertifisert trelast

  Optimera går nå i bresjen for miljøsertifisering av trelast i byggebransjen. De kan levere alle bygningselementer og konstruksjonspakker med sertifisert trelast.

  Satser på opplæring for byggebransjen

  Myndighetenes krav om opplæring i bruk av arbeidsutstyr er strenge og kursbehovet stort. Gjennom mange år har Optimera gjennomført opplæring blant annet i samarbeid med sine leverandører.

  Trondheim Sandmoen Proff

  6100 kvm med byggevare

  Mandag 2. juni åpnet Optimera nytt proffsenter og logistikklager på Sandmoen i Trondheim. Anlegget er på totalt 6100 kvadratmeter og er et av Norges største proffsentre for byggevarer.

  Urbanhus utvider samarbeidet

  Huskjeden Urbanhus har inngått ny partneravtale med Optimera. Tjenestespekter, produktbredde og automatisering av dokumentasjonsoppbygging skal ha vært avgjørende faktorer for valget.  Optimera etablerer ny byggevarekjede

  Optimera Handel har nylig etablert byggevarekjeden Byggi. Fra lanseringsdagen har Byggi allerede fått god dekning i markedet. I ryggen får kjeden Optimera sitt omfattende produktsortiment, logistikkløsninger og markedsapparat.

  Miljøsertifiserer all trelast

  Som et av de første byggevareselskapene i Norge satser Optimera på at all trelast og plateprodukter rettet mot proffkunder over hele landet skal være sertifisert. Først ut er logistikklagrene i Oslo og Trondheim.