Conpot
Stikkord: nyttekjøretøy
VW skisse amarok

Amarok med oppgradert design

De første skissene av nye Amarok viser veien videre. En mer atletisk front og et nytt instrumentpanel understreker Amaroks kraftige egenskaper, og gir samtidig bilen mer premiumpreg enn tidligere.

#conpot på Instagram
  Volkswagen VW Crafter

  Nye Crafter er utviklet sammen med brukerne

  Til høsten kommer helt nye Volkswagen Crafter på markedet, men allerede nå kan du få en forsmak på den innovative «storebroren» i Volkswagens Nyttekjøretøy-portefølje.


  Ford Ranger 2016_Wildtrak

  Bedre drivstofføkonomi

  Fords nye Ford Ranger pickup har forbedret drivstoffeffektivitet, samt et kraftig oppgradert design når den ankommer norske salgslokaler første halvdel av 2016.

  Volkswagen Caddy på naturgass og med DSG

  Med naturgass og med DSG

  Nye Caddy TGI Bluemotion fra Volkswagen Nyttekjøretøy har sin verdenspremiere på den kommende bilutstillingen i Geneve. Bilen er den første i sitt segment med en drivlinje på naturgass med DSG dobbel-klutch girkasse.


  Utvider garantien

  Ford øker garantien på sine nyttekjøretøy fra 5 år/100.000 km til 5 år/200 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Utvidelsen trer i kraft på biler registrert fra og med 01. februar 2016.

  Iveco Daily Electric

  Elektrisk utgave av Iveco Daily

  Ivecos Daily Electric har 100 prosent elektrisk drift og dermed ikke noe utslipp fra selve kjøretøyet. Dette sikrer maksimal bærekraft og suveren holdbarhet i et kjøretøy som egner seg perfekt for bykjøring.

  Vw transporter årets varebil

  Transporter kåret til Årets Varebil

  Nye Volkswagen Transporter er kåret til Årets Varebil i Europa, og det er tredje gang at Transporter vinner denne kåringen.

  Nissan NP300 navara

  Nissan NP300 Navara vant International Pick-Up Award 2016

  Helt nye Nissan NP300 Navara er tildelt den gjeve International Pick-Up Award 2016 prisen.  Ny pick up fra Nissan

  Nissan har 80 år erfaring med design og produksjon av robuste, smarte lette kommersielle kjøretøy, og fortsetter nå med introduksjonen av helt nye Nissan NP300 Navara.

  Salgssjef for nyttekjøretøy hos Ford Motor Norge Johnny Løvli er svært fornøyd med salgsveksten av nyttekjøretøy i Norge

  Ford i kraftig fremgang innen sikkerhet og nyttekjøretøy

  Fords intensiverte satsing på nyttekjøretøy gir merkbare resultater. I de siste årene har selskapet hatt en kontinuerlig utvidelse av sikkerhetsutstyret på sine nyttekjøretøy. Dette gjelder de ulike Transit-modellene og Ford Ranger.