Conpot
Stikkord: Nasta
Rune Martin Olsen

Forsterker salgstaben

Nasta forsterker salgstaben med Rune Martin Olsen på Østlandet. Rune Martin Olsen er 37 år gammel fra Langhus.

#conpot på Instagram

  10 dumpere til Norges største vindpark

  Etter å ha testkjørt nye Bell B40E har firma J. J. Syltern besluttet at flytting av fjell og stein i prosjektet Infrastruktur Roan Vindpark skal utføres med Bell-dumpere.


  Beste stand på Vei og Anlegg

  Nasta AS vant prisen for beste stand på Vei og Anlegg 2015 etter opptelling av publikumstemmer og vurdering av en egen jury.

  Nasta totalleverandør

  Satser som totalleverandør

  Produktutvalget fra Nasta har i de siste årene vokst betydelig. Nasta har en målsetting om å levere deler raskt til hele landet.


  Spesialproduksjon gravemaskin på båt

  Innovasjon og tilpasninger til vanns, i tunnel, og på skinner

  Stadig oftere trilles eller beltes ombygde, unike maskiner ut fra Nasta Spesialproduksjon sine lokaler i Larvik. Kundene setter stor pris på å få maskiner skreddersydd til behovet sitt

  Hitachi blir barnebokfigur

  I fjor høst lanserte artisten Øyvind ”Vinni” Sauvik sin første barnebok. Med seg på laget hadde han de motorinteresserte brødrene Lundefaret; Pekka, som selv kjører rally, og broren Ole Martin som står for fantastiske tegninger og illustrasjoner.

  Dyrskuen anlegg

  Anleggsmaskiner på Dyrskun

  Se et lite utvalg av alle bildene Conpot tok av anleggsmaskiner fra Dyrskun. Dyrskun viste seg frem fra sin beste side i helga. Ikke bare på grunn av været, også utstillerne bidro til en fabelaktig messe

  Nasta Hitachi ZX210LC Hybrid

  Hybrid gravemaskin på Test & Drive

  Innen bilindustrien har vi i en årrekke vært vitne til at hybrid teknologi, blir stadig mer vanlig. Nå er tiden kommet for at hybride maskiner skal bli vanlig inn anleggsbransjen.