Conpot
Stikkord: Motor

Nye e-Golf presentert på Los Angeles Auto Show

Hver tredje Volkswagen Golf som blir solgt i Norge er elektrisk, og nå får elbilen både større batteri, kraftigere motor og mer standardutstyr.

#conpot på Instagram

  Åpner salget av nye Audi A5 Sportback i Norge

  Audi håper å selge opp mot 500 nye A5 i Norge. Den nye utgaven foredler forgjengerens ikoniske design, samtidig som den kombinerer mer effekt med mindre forbruk og utslipp.


  Volkswagen Amarok får sekssylindret motor

  Pickupen blir eneste i klassen med V6 turbodiesel. Den nye motoren yter inntil 224 hestekrefter og 550 Nm.

  Vindusviskernes vanskelige tid

  Vindusviskerne dine har begynt på sin tøffeste periode av året. Mange bilister ødelegger dem i kulda.


  Volkswagen VW Crafter

  Nye Crafter er utviklet sammen med brukerne

  Til høsten kommer helt nye Volkswagen Crafter på markedet, men allerede nå kan du få en forsmak på den innovative «storebroren» i Volkswagens Nyttekjøretøy-portefølje.

  Renault master

  Prioriterer komfort og lavere forbruk

  Renault Master fra Renault Trucks er nå tilgjengelig med Euro 6 motor. Den kan nå leveres fra 2,8 til 4,5 tonns utgaver, med motorer fra 110 til 170 hk.

  Volkswagen Caddy på naturgass og med DSG

  Med naturgass og med DSG

  Nye Caddy TGI Bluemotion fra Volkswagen Nyttekjøretøy har sin verdenspremiere på den kommende bilutstillingen i Geneve. Bilen er den første i sitt segment med en drivlinje på naturgass med DSG dobbel-klutch girkasse.

  Ford Ranger 2016_Wildtrak

  Bedre drivstofføkonomi

  Fords nye Ford Ranger pickup har forbedret drivstoffeffektivitet, samt et kraftig oppgradert design når den ankommer norske salgslokaler første halvdel av 2016.  Ford Ranger er Europas mest solgte pickup

  Ford Ranger er mest kjøpte pickup i Europa med 25.500 solgt enheter i de første 11 månedene av 2015 - en økning på 32% sammenlignet med samme periode i 2014.

  Nye Vitara-modeller fra Suzuki

  Helt siden lanseringen av første Vitara i 1988, har Suzuki Vitara serien vist seg å være robuste biler av god kvalitet. Serien har utviklet seg gjennom endringer i karosseri størrelse og drivverk.