Conpot
Stikkord: messe

Gode, gamle Ford

Denne lastebilen, en Thames Trader FC MK.2 1964-modell med 6 sylindret Ford dieselmotor, ble stilt ut på årets utgave av Midt-Norsk veterantreff.

#conpot på Instagram
  - Würths Orsy Smart er utstyrt med hjul samt kranfester på taket. Skapet er 70cm bredt og kommer dermed inn gjennom 80-dører som har 72cm åpning og har skreddersydd innhold som gjør det enkelt for fagfolk å gjøre en god jobb, forteller Paul Sætheren.

  Orsy Smart gjør jobben enklere for fagfolk

  Travle byggeplasser, gjerne høyt oppe og langt inne, krever et alternativ eller tillegg til den store utstyrscontaineren på bakkenivå. Würth har utviklet en snedig løsning, Orsy Smart.


  Staselig reklameplakat for BN Entreprenør

  BN Entreprenør møtte opp på Midt-Norsk veterantreff med en staselig, gammel Scania

  Verdensdominerende veteran

  Den første traktoren fra Massey Ferguson rullet av samlebåndet den 6. juli 1946. En varm sommerdag i juli, 69 år etter, ble den sirlig plassert på Midt-norsk veterantreff i Selbu.


  Midt-Norsk veterantreff

  Med fokus på veteranlastebiler

  Årets utgave av Midt-norsk veterantreff fokuserte på lastebilen. Her var det mange gamle, staselige og godt bevarte lastebiler. Fra hele landet kom folk med sine doninger. Se bildegalleriet her!

  Vi gleder oss allerede til Vei og Anlegg i 2018

  Årets Vei og Anlegg kunne by på spennende nyheter, flotte stands, godt besøk og god stemning.

  Case lanserer miljøvennlige hjullastere på Intermat

  På Intermat lanserer Case en ny serie hjullastere som genererer mindre utslipp. På seks måneder vil en av de nye hjullasterne generere mindre utslipp enn en 1996-modells hjullaster gjorde på en dag.

  Intermat

  Nyheter i kø på Intermat

  En lang rekke spesielle arrangementer står på programmet når fagmessen Intermat2015 går av stabelen i Paris fra 20. til 25. april.  Utleieforeningen ønsker å løfte bransjen

  Norsk Utleieforening viser muskler og kraft når de inviterer bransjeaktører, kunder og offentlige myndigheter til Utleiekonferansen 2015 med overskriften «Vi løfter bransjen».

  Dyrskun

  Dyrskun byr på fin stemning og mye slit

  Dyrskun er en opplevelse, det er underholdning og det er mye å se. Men man bør ikke ha det travelt.