Conpot
Stikkord: man

Kvinnelandslaget med ny MAN buss

H. M. Kristiansens Automobilbyrå AS har inngått en sponsoravtale med Norges Håndballforbund. Både pressen og håndballandslaget var tilstede under avdukingen av den dekorerte MAN bussen på Holmenkollen 16. mars.

#conpot på Instagram

  MAN demonstrerer effektivitet

  Prosjektet har til hensikt å undersøke mulighetene for trådløst sammenkoblede vogntog med hensyn til trafikksikkerhet og å øke effektiviteten til godstransport på vei.


  Transportmessa 2015

  Bilder fra Transportmessa

  Årets Transportmesse var flyttet fra Gardermoen til Hellerudsletta, og fra september til juni. Resultatet var lavt besøk. Da fikk vi bedre tid til å knipse noen bilder!

  MAN mottok utmerkelse for bærekraft

  Forbedrede resultater og nok en gang plass i Dow Jones Sustainability World og Europe Indeks


  Terje Tandberg feirer 50 år med MAN

  I 2014 kunne firmaet Terje Tandberg Transport AS feire 50 års jubileum med MAN lastebiler. Dette jubileet ble feiret med å bestille en splitter ny TGX 26.560 6x2 LLS trekkvogn som skal settes inn i ADR transport.

  Det er periodevis kaos på stand når Scania fyrer opp sin R999

  Transportbilder fra Dyrskun

  Transportbransjen blir bredere representert på Dyrskun for hvert år som går. I dette galleriet kan du se noen av bilene som sto utstilt.

  Scania Chimera fra Svempas - Motor på sitt heftigste

  Transportmessa 2014 i bilder

  Transportmessa gikk av stabelen fra 4 – 6 september. Denne messen er i stor grad en samling av råe biler og utstyr, noe som egner seg godt på bilder.

  MAN forsvaret

  MAN valgt som leverandør til Forsvaret

  Svenske og norske myndigheter er ferdig med sluttforhandlingene om kjøp av nye militære lastevogner til det svenske og norske Forsvaret fra Rheinmetall MAN Military Vehicles.