Conpot
Stikkord: Lemminkäinen

- Nå er jeg asfaltør

Siden 2007 har Tom Erik Broks asfaltert veiene i Finnmark. Han har valset, kjørt limbil og utlegger. Nå er han lagbas, og forrige uke tok han fagprøven som asfaltør.

#conpot på Instagram

  Skal legge 22 000 tonn asfalt midt på vinteren

  I perioden februar til april 2017 skal Lemminkäinen Norges Tromsø-avdeling legge 22 000 tonn asfalt i tunnelen som bygges på E6-strekningen Indre Nordnes – Skardalen.


  Fra Implenia til Lemminkäinen

  Ola Kvammen er ansatt som prosjektleder i Lemminkäinen Norge. Kvammen kommer fra stillingen som prosjektleder for Eiganestunellen i Implenia Construction Gmbh og har betydelig erfaring fra anleggsvirksomhet nasjonalt og internasjonalt.

  Rekordtidlig asfaltering i Gudbrandsdalen

  Vi skriver midten av februar, men allerede nå har fire operatører fra Lemminkäinens avdeling Otta asfaltert på E6 ved Sjoa i Gudbrandsdalen. Avdelingssjef Hans Petter Skjellum har aldri opplevd å legge asfalt så tidlig i dette området før.


  Byggingen av kraftverkene Romøyri og Lidal er i gang

  Fredag 4. september ankom en tre mål stor lekter med utstyr. Nå er Lemminkäinens anleggsvirksomhet tunneldriving for kraftverkene Romøyri og Lidal i Fjærlandsprosjektet startet.

  Skal produsere og legge 50 000 tonn asfalt

  Lemminkäinen Norge er tildelt kontrakt fra Hæhre Entreprenør for produksjon og utlegging av 50 000 tonn asfalt på E18 mellom Riksgrensen og Ørje.

  Skal bygge to kraftverk i Fjærlandsprosjektet

  Lemminkäinen Norge skal bygge kraftverkene Lidal og Romøyri i Fjærlandsprosjektet i Sogn og Fjordane. Kontrakten har en verdi på cirka 200 millioner kroner.

  Lemminkäinen Anlegg - Foto av Tomas Moss, icu.no

  Forsterker Vadsøs drikkevannskilde

  Med påfylling av 15 000 kubikkmeter masse skal Lemminkäinen Norge skal forsterke Dam Byvatn utenfor Vadsø. Oppdraget er i gang og skal ferdigstilles juli neste år.  Asfaltkontrakter lemminkäinen

  Lemminkäinen billigst på 29 asfaltkontrakter

  Den siste av Statens Vegvesens anbudsåpninger våren 2015, viser at Lemminkäinen Norge tilbyr den laveste prisen på 29 asfaltkontrakter.

  Lemminkäinen Anlegg - Foto av Tomas Moss, icu.no

  Lemminkäinen vant anleggskontrakt i Harstad

  Lemminkäinens anleggsvirksomhet har fått tilslaget på det første, store prosjektet i Harstadpakken i Troms. Arbeidene ved Kanebogenkrysset starter i april 2015, og skal stå ferdig sommeren 2016.