Conpot
Stikkord: Lærling

Lærlinger stortrives på stort veganlegg

Anders Nilsen og Torgrim Dekkerhus har fått drømmejobben. De er lærlinger på landets femte største veganlegg, E134 Damåsen-Saggrenda.

#conpot på Instagram

  Lærling vant fabrikkbesøk til England

  Under årets NNBA 2016 (Nord Norsk Bygg- og Anleggsmesse) kjørte Pon Equipment lærlingekonkurranse, hvor vinneren vant fabrikkbesøk til Caterpillar Visitor & Training Center (VTS) i Leicester, England.


  Årets vinnere (f.v.) Benjamin Arntsen, Erik Hagen Ekseth og Benjamin Drabløs Sætren.

  Erik Hagen Ekseth er årets lærling i Veidekke

  Veidekke er av Norges største lærlingebedrifter med 163 lærlinger fra Finnmark i Nord til Agder i Sør. Asfaltlærlingen Erik Hagen Ekseth (20) fra Lysøysundet på Fosen, er nå kåret til årets lærling i selskapet.

  Arbeidsminister Robert Eriksson besøkte Volmax

  Arbeidsminister Robert Eriksson besøkte nylig hovedkontoret til Volmax på Borgeskogen for å høre mer om hvordan Volmax arbeider med lærlinger og kompetanseutvikling. Volmax er forhandler av Volvo og Renault nyttekjøretøy.


  Hele byggenæringen må samle seg om en skjerpet lærlingeklausul

  Når regjeringen den 13. januar la frem sin strategi mot arbeidslivskriminalitet var ett av de 22 tiltakene å innføre krav i regelverket for offentlige anskaffelser ved å skjerpe lærlingeklausulen.

  Eirik Henriksen Karstad fra Hordaland i arbeid

  Lærling fra Hordaland gikk av med seieren i Yrkes-NM

  Eirik Henriksen Karstad fra Os i Hordaland vant gull i tømrerfaget under Yrkes-NM i Trondheim Spektrum i går.

  Legger mer penger i lærlingpotten

  Regjeringen ønsker at flere bedrifter skal ta inn lærlinger og øker nå tilskuddet til bedrifter som tar inn lærlinger. Målet er å få 20 prosent flere lærlingplasser innen 2015.