Conpot
Stikkord: Iveco
Iveco Daily Electric

Elektrisk utgave av Iveco Daily

Ivecos Daily Electric har 100 prosent elektrisk drift og dermed ikke noe utslipp fra selve kjøretøyet. Dette sikrer maksimal bærekraft og suveren holdbarhet i et kjøretøy som egner seg perfekt for bykjøring.

#conpot på Instagram
  Autoservice

  Autoservice er årets Iveco-forhandler

  I sammenheng med Iveco Norge AS årlige kick-off i København ble det delt ut flere utmerkelser. Til Årets forhandler i Norge 2016 er AS Autoservice i Førde utpekt.


  40 år med nyttekjøretøy

  40-års Jubilanten Iveco feirer i år sin suksesshistorie. Den globale produsenten fremstår som en kjent merkevare, og kan skilte med fabrikker i Europa, Kina, Australia, Brasil og Afrika.

  Ny Iveco Eurocargo

  Nye Iveco Eurocargo - Lastebilen som trives i byen

  Enda bedre design, bærekraftig, sikker, mer komfortabel, mer effektiv og med bedre manøvreringsegenskaper. Dette er egenskaper som fremheves i en pressemelding fra Iveco


  Transportmessa 2015

  Bilder fra Transportmessa

  Årets Transportmesse var flyttet fra Gardermoen til Hellerudsletta, og fra september til juni. Resultatet var lavt besøk. Da fikk vi bedre tid til å knipse noen bilder!

  Iveco North Europe & Baltics / Lars Beck

  Iveco Nordic blir Iveco North Europe & Baltikum

  De baltiske landene Estland, Latvia og Litauen er fra desember en del av Iveco Nordics ansvarsområde som nå omfatter sju land, de fire nordiske og de tre baltiske landene.

  Får enda bedre automatkasse

  Nå blir Iveco Daily enda bedre når den kan leveres med 8-trinns automatgirkasse.

  Det er periodevis kaos på stand når Scania fyrer opp sin R999

  Transportbilder fra Dyrskun

  Transportbransjen blir bredere representert på Dyrskun for hvert år som går. I dette galleriet kan du se noen av bilene som sto utstilt.  new Daily cab

  Ny generasjonen Iveco Daily

  Den tredje generasjonen Iveco Daily har kommet på det europeiske marked. To kjøretøy i ett for best resultat

  7 Iveco Daily til Stangeland

  Iveco-forhandleren Maskin & Auto service AS har levert 7 Iveco Daily til Stangeland Maskin AS, den største entreprenøren i Rogaland.