Conpot
Stikkord: Hjullaster
Volvo L30G L35G T4f

Kompakte lastere fra Volvo

De kompakte hjullasterne L30G og L35G fra Volvo har romslige, komfortable førerhus og kraftige motorer – begge oppgradert for større komfort og lavere eierkostnader.

#conpot på Instagram

  Nye bruksspesifikke skuffer for hjullastere

  De nyeste tilskuddene til Volvo's utvalg av hjullasterskuffer kombinerer smart design med holdbarhet for langvarig ytelse, tilpasset til bruksområdet og forholdene på arbeidsområdet.


  liebherr

  Liebherr doblet omsettingen og økte antall anleggsmaskiner

  Liebherr ønsket en langt høyere markedsandel i Norge og resultatene har ikke latt vente på seg. På 4 år har selskapet firedoblet antall solgte maskiner.

  Anleggsmaskiner

  Overleverer 1600 tonn med anleggsmaskiner til Hæhre

  Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment har inngått avtale om levering av hele 38 Cat maskiner.


  Ekstrem kontroll på hjullasteren

  Operatøren av denne Caterpillar hjullasteren har åpenbart ekstrem kontroll på maskinen sin. Hvor mange timer med trening ligger bak? Se videoen her!

  Mann i 60 årene døde på avfallsanlegg i Vardø

  Mannen ble bekreftet omkommet etter å ha blitt påkjørt av en hjullaster i går, i følge nrk.no.

  Tar hevn på sjefen?

  En Caterpillar hjullaster kan brukes til så mangt. Her får du se hvor liten hindring en Mercedes er, når lasten skal frem. Se videoen her!

  Utleieselskapet Naboen satser på tyngre maskiner

  Naboen har nå gått til innkjøp av hele 19 Dosaan. Alle maskinene er på over ti tonn.  Hæhre fornyer maskinparken og kjøper enda flere Cat

  Hæhre Maskinutleie og Pon Equipment inngikk avtale på leveranse av 19 Cat anleggsmaskiner. Med denne nye avtalen har Hæhre kjøpt hele 80 Cat maskiner på 4 år.

  Nye hjullastere fra Terex er lansert

  Terex lanserer en ny generasjon kompakte hjullastere. De nye modellene er TL80, TL100 kompakte hjullastere, og TL70S svinglaster.