Conpot
Stikkord: Hitachi
Gravemaskin lakkering

Piratmaskin på Sørlandet

Noen maskinførere passer litt bedre på graveren sin enn andre. En av dem er Johnny Tveit i Kristiansand.

#conpot på Instagram
  ZX300LC-6

  Første 6-serie overlevert i Norge

  Denne uken overleverte Nasta første 6-serie graver i Norge. Fosse Maskin og Transport AS var den heldige mottakeren av nye ZX300LC-6


  Hitachi EH1100-5

  Europa rundt på veien til Franzefoss Pukk

  Franzefoss Pukk AS signerte i vinter kjøp av nyheten Hitachi EH1100-5. Gigantdumperen ble først vist på Intermat i april. Deretter var den innom Vei og Anlegg, før den ble overlevert til kunden.

  Spesialproduksjon gravemaskin på båt

  Innovasjon og tilpasninger til vanns, i tunnel, og på skinner

  Stadig oftere trilles eller beltes ombygde, unike maskiner ut fra Nasta Spesialproduksjon sine lokaler i Larvik. Kundene setter stor pris på å få maskiner skreddersydd til behovet sitt


  STORE MASKINER - Dumper og graver av stort kaliber på Vei & Anlegg

  Bildedryss fra Vei & Anlegg

  Her kan du se et lite utvalg av alle maskinene som ble stilt ut på årets Vei & Anlegg.

  ZW220HYB-5

  Hitachi har avduket hybrid hjullaster på Intermat

  Nye ZW220HYB-5 Hybrid er utviklet som en del av Hitachis ønske om å produsere anleggsmaskiner, som bruker vesentlig mindre drivstoff enn tidligere. Økt fokus på å beskytte miljøet og stadig strengere utslippskrav presser frem innovative løsninger.

  hitachi EX8000

  Bli med på jobb i en EX8000

  Navnet EX8000 tilhører en stor maskin. Gravemaskinen i denne Youtube-videoen veier hele 825 tonn. I denne videoen på 6 minutter får man en innblikk i arbeidshverdagen bak spakene på maskinen.

  Flere nyheter i Hitachis 18V-sortiment

  4 maskiner med nye 5,0 Ah batterier og verktøykasser som kan stables. Koffertene kommer i flere ulike størrelser, klikkes enkelt sammen med et "click-system og passer de fleste trallesystemer.  hitachi-power-tools

  Med mykstart

  Hitachis populære kapp- og gjærsager C8FSE og C8FSHE er nå utbedret med mykstart. Dette gjør sagene mer behagelig i bruk, og man unngår brå rykk ved start og stopp.

  Hitachi borhammer

  Ny ergonomisk og effektiv borhammerserie

  Hitachi Power Tools lanserer en ny SDS-Plus borhammerserie i 2-kilosklassen. Disse maskinene er best i sin klasse når det gjelder kombinasjonen høy borhastighet og lav vibrasjon.