Conpot
Stikkord: Ford

Utvider garantien

Ford øker garantien på sine nyttekjøretøy fra 5 år/100.000 km til 5 år/200 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Utvidelsen trer i kraft på biler registrert fra og med 01. februar 2016.

#conpot på Instagram
  Ford Ranger 2016_Wildtrak

  Bedre drivstofføkonomi

  Fords nye Ford Ranger pickup har forbedret drivstoffeffektivitet, samt et kraftig oppgradert design når den ankommer norske salgslokaler første halvdel av 2016.


  Gode, gamle Ford

  Denne lastebilen, en Thames Trader FC MK.2 1964-modell med 6 sylindret Ford dieselmotor, ble stilt ut på årets utgave av Midt-Norsk veterantreff.

  Ford Ranger 2015

  Nye Ford Ranger får nå sin Europa-debut

  Dagens Ford Ranger har oppnådd kraftig salgsvekst i Europa siden den kom i slutten av 2011. Den gamle bilen var iøyefallende tøff, mens den nye modellen ser kanskje enda bedre ut.


  Biler som kan se rundt svingen?

  Ford lanserer videoteknologi som kan hjelpe sjåfører til å unngå kollisjoner

  Ford viser ny Ranger Pickup

  Ford har nå avduket en tøff og smart ny Ford Ranger, en kompromissløs kombinasjon av robuste egenskaper, dyktig håndverk og avansert teknologi. Nye Ranger vil bli solgt i over 180 land på verdensbasis, og kommer til Europa tidlig i 2016.

  Vokser på nyttekjøretøy

  Målt i vekst ble Ford den udiskutable vinneren på det norske nyttekjøretøymarkedet i 2014. Mens markedet gikk tilbake med 4% kunne Ford registrere en vekst på hele 46,4, som ga merket en klar 2. plass på salgsstatistikken av nyttekjøretøy i Norge.

  Transit Courier

  Populær blant norske varebilkjøpere.

  Ford lanserte nylig Transit Courier, og dette er Transit-familiens minste og nyeste medlem. - Transit Courier er en kompakt varebil med personbilkomfort, sier salgssjef for nyttekjøretøy, Johnny Løvli.  Prisen starter på 149 000 kroner

  Ford har store forhåpninger til nye Transit Courier vil bli tatt godt i mot blant proffbrukerne, når den lanseres på det norske markedet i løpet av våren.

  Fortsatt en klasseleder

  – Noe av forklaringen er selvsagt at dette er en meget rommelig syv-seter, men like viktig er de inspirerende kjøreegenskapene og et høyt utstyrsnivå med ekstra muligheter for å skreddersy bilen nøyaktig slik kundene vil ha den.