Conpot
Stikkord: Entreprenør

Cat’er til Sandefjord

Cat-maskiner blir å se hos Sandefjordsfirmaet Carl C. Fon. Maskinentreprenøren velger løsninger fra Pon Equipment og Caterpillar.

#conpot på Instagram
  Med 17 ansatte og mange prosjekter, var det på tide med et nytt system for timeregistrering Foto: Bendiksen Entreprenør AS

  Entreprenør valgte trondheimsbasert timeregistrering

  Bendiksen Entreprenør AS ønsket et lettvint, oversiktlig og rimelig system for sine 17 ansatte, og 24onoff fra Trondheim svarte til forventningene.


  Vegvesenet tok med planleggerne på befaring til Harpefoss og Harpe jernbanebru som er bygd i forbindelse med ny E6 Frya-Sjoa.

  Vegvesen, konsulenter og entreprenører samlet for sikrere anleggsplasser

  Hele 50 prosent av ulykkene på bygge- og anleggsplasser skyldes dårlig planlegging. Med det utgangspunktet møttes noen av landets største konsulentfirmaer på riggen til E6 Frya-Sjoa-utbygginga i Ringebu under årets SHA-dager i midten av oktober

  Skjeggestad bru

  Knapp, men realistisk byggetid

  Veidekke Entreprenør AS er nå i gang med byggingen av den nye sørgående Skjeggestad bru.


  Tore Løkke AS

  Kjøper Tore Løkke AS

  Veidekke Entreprenør AS har inngått en intensjonsavtale om å kjøpe 80 % av aksjene i anleggsentreprenøren Tore Løkke AS i Åfjord på Fosen i Sør-Trøndelag.

  Veidekke har kjøpt Reinertsen Entreprenør

  Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Reinertsen AS om å kjøpe deres landbaserte bygge- og anleggsvirksomhet.

  Bygger studentboliger i Hønefoss

  Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Studentsamskipnaden i Buskerud og Vestfold om oppføring av boliger for 154 studenter på Campus Ringerike. Boligene bygges som passivhus med hovedkonstruksjon i massivtre.

  Bygger renseanlegg for Os kommune

  Veidekke Entreprenør skrev i går kontrakt om å utføre grunn- og sprengningsarbeidene for det nye hovedrenseanlegget i Os kommune.  AF Gruppen satser i Bergen

  AF Gruppen har inngått en intensjonsavtale med LAB AS med den hensikt å kjøpe 70 prosent av aksjene i selskapet.

  Samler seg på Ås

  Veidekke Entreprenør i Follo og Østfold har på kort tid skrevet kontrakter for 330 millioner kroner eks. mva, og har flere spennende oppdrag på vei inn. Nå samler de driften i Follo og Østfold i ett distrikt med kontorer på Ås.