Conpot
Stikkord: Bygg

Nytt byggeoppdrag til AF Gruppen i Kværnerbyen

AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Kværnerbyen AS om bygging av Kværnerdammen borettslag i Kværnerbyen.

#conpot på Instagram

  Bjørn Bygg bygger kontorbygg i Tromsø

  Peab og Bjørn Bygg har fått i oppdrag å bygge Amundsengården kontorbygg ved den nye havneterminalen i Tromsø. Kontrakten har en verdi på 63 millioner kroner.


  Slik bygger du boligrom i kjelleren

  Kjellerrom kan bli kjærkomment ekstra areal i boligen. Men ikke alle kjellere kan brukes. Undersøk om kjelleren egner seg, velg anbefalt løsning og gjør jobben riktig.

  AF Gruppen bygger 130 leiligheter på Røa

  AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Nye Hjem AS og Union AS (50/50) for bygging av første byggetrinn på boligprosjektet «Røakollen» på Røa i Oslo.


  – Svanemerket var avgjørende for boligvalget

  I disse dager flytter boligkjøperne inn i Norges første svanemerkede boligblokk Lonaparken i Åsane i Bergen, bygget av NCC.

  wito-kvartalet

  WiTo-kvartalet tildelt Cityprisen Nord

  Cityprisen Nord ble 20. oktober tildelt utbygger Thor Eiendom for WiTo-kvartalet i Tromsø, der Peab – Bjørn Bygg var entreprenør.

  Her er det nye juridiske fakultetet i Oslo!

  UiO sitt juridiske fakultet får en sentral plassering i Kristian Augusts gate med henvendelse mot Tullinløkka, og nærhet til bygninger som Nasjonalmuseet og Kulturhistorisk museum.

  Full strømprodukusjonen ved Kistefossdammen barnehage

  Solcelleanlegget på taket til Kistefossdammen barnehage i Heggedal i Asker kommune produserer nå strøm. Anlegget er et av de første på norske barnehager og vil ha en størrelse på 300 m2 og en effekt på over 54,5 kW/t når det står ferdig.  Bygger flere boliger for Neptune i Oslo

  Neptune Properties AS har gitt Veidekke Entreprenør AS oppdraget med å oppføre også andre byggetrinn av boligprosjektet Holtet Horisont i Oslo. Oppdraget er en totalentreprise som omfatter 47 leiligheter og et underjordisk garasjeanlegg.

  Rambøll planlegger ny hovedbrannstasjon for Oslo

  Konkurransen om å lede arbeidet med en reguleringsplan for ny hovedbrannstasjon på Bryn er vunnet av Rambøll, i samarbeid med Dyrvik arkitekter. Oppdragsgiver er Omsorgsbygg Oslo KF.