Conpot
Stikkord: Buss
Scania OmniExpress 3,20 LE Euro 6

Scania satser på norsk gassbussmarked

Scania har levert 36 gassdrevne busser til passasjertransport- selskapet Nobina. Scania får dermed et gjennombrudd for gassbusser i Norge.

#conpot på Instagram

  Kvinnelandslaget med ny MAN buss

  H. M. Kristiansens Automobilbyrå AS har inngått en sponsoravtale med Norges Håndballforbund. Både pressen og håndballandslaget var tilstede under avdukingen av den dekorerte MAN bussen på Holmenkollen 16. mars.


  Elektriske hybridbusser i rute i Stockholm

  En bussrute som kjøres utelukkende av Volvos stillegående, drivstoffeffektive og praktisk talt utslippsfrie elektriske hybridbusser blir snart virkelighet i Stockholm.

  Plustech - John Arild Østraat

  Norske søppelbiler får nytt liv i sydligere strøk

  Flere ser potensiale i velbrukte kjøretøy. PlusTech AS kommuniserer og megler maskiner i hele verden. Nå leveres flere lastebiler av typen Scania til Afghanistan.


  89 nye Scania busser i Aust Agder

  Scania fikk leveransen på 114 nye busser til L/L Setesdal Bilruter og Agder Buss AS. Første del av leveransen på 89 busser ble satt i drift 1. januar med utgangspunkt i Arendal.

  Scania buss pressebilde

  Norsk Scania inngår sin største bussavtale noensinne

  Scania ble nylig valgt som leverandør av busser til anbud i Aust Agder. Kunden heter LL Setesdal Bilruter og Agder Buss AS.

  Buss

  Feilslått anbudspolitikk truer bussjåføren

  Det ensidige fokuset på lavest mulig pris i bussanbud påvirker forhandlingsklimaet foran årets hovedoppgjør. Her skal det forhandles om sjåførenes arbeidshverdag, som må forbedres betraktelig.