Conpot
Stikkord: Bil

Nye e-Golf presentert på Los Angeles Auto Show

Hver tredje Volkswagen Golf som blir solgt i Norge er elektrisk, og nå får elbilen både større batteri, kraftigere motor og mer standardutstyr.

#conpot på Instagram

  Åpner salget av nye Audi A5 Sportback i Norge

  Audi håper å selge opp mot 500 nye A5 i Norge. Den nye utgaven foredler forgjengerens ikoniske design, samtidig som den kombinerer mer effekt med mindre forbruk og utslipp.


  Ford Ranger 2016_Wildtrak

  Bedre drivstofføkonomi

  Fords nye Ford Ranger pickup har forbedret drivstoffeffektivitet, samt et kraftig oppgradert design når den ankommer norske salgslokaler første halvdel av 2016.

  Renault master

  Prioriterer komfort og lavere forbruk

  Renault Master fra Renault Trucks er nå tilgjengelig med Euro 6 motor. Den kan nå leveres fra 2,8 til 4,5 tonns utgaver, med motorer fra 110 til 170 hk.


  Utvider garantien

  Ford øker garantien på sine nyttekjøretøy fra 5 år/100.000 km til 5 år/200 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Utvidelsen trer i kraft på biler registrert fra og med 01. februar 2016.

  Isuzu solgte flest Pick Up i 2015

  I november 2007 lanserte RSA Isuzu D-Max Pick Up på det Norske markedet. D-Max har vært en kjempesuksess og nesten hver fjerde Pick Up solgt i Norge har vært en Isuzu.

  Ford Ranger er Europas mest solgte pickup

  Ford Ranger er mest kjøpte pickup i Europa med 25.500 solgt enheter i de første 11 månedene av 2015 - en økning på 32% sammenlignet med samme periode i 2014.

  Nye Vitara-modeller fra Suzuki

  Helt siden lanseringen av første Vitara i 1988, har Suzuki Vitara serien vist seg å være robuste biler av god kvalitet. Serien har utviklet seg gjennom endringer i karosseri størrelse og drivverk.  Norske veier skal få ladestasjoner hver femte mil

  Det statlige selskapet Enova vil gjøre det lettere å bruke elbil på langturer langs norske veier.

  Ford Ranger 2015

  Nye Ford Ranger får nå sin Europa-debut

  Dagens Ford Ranger har oppnådd kraftig salgsvekst i Europa siden den kom i slutten av 2011. Den gamle bilen var iøyefallende tøff, mens den nye modellen ser kanskje enda bedre ut.