Conpot
Stikkord: Atlas Copco
Atlas Copco Cobra Pro

Borhammer med elektronisk drivstoffinnsprøyting

Atlas Copco Cobra Pro er den første bensindrevne borhammeren med elektronisk drivstoffinnsprøyting

#conpot på Instagram
  Atlas Copco DC

  Ny rotasjonsfres fra Atlas Copco

  Rotasjonsfreserne DC egner seg ypperlig på mykere fjell.


  BC-skuffeknusere

  Lover bedre ytelse i nye skuffer

  På Bauma 2016 presenterer Atlas Copco en ny generasjon BC-skuffeknusere med opptil 80 % høyere arbeidskapasitet enn forutgående modeller.

  LG 504 platekompaktor

  Ny platekompaktor fra Atlas Copco

  Det siste tilskuddet til Atlas Copcos utvalg av fremovergående og reverserbare platekompaktorer – LG 504 – har en imponerende fremdrift, særlig på vått underlag, noe som skyldes høyere frekvens, sentrifugalkraft og utslagsvidde.


  Atlas copco knusere

  Oppgraderte knusere fra Atlas Copco

  Atlas Copco oppdaterer sine knusere i BP-serien med ny design og teknisk løsning på slitedelene, noe som gjør knuserne mer holdbare.

  Dynapac 50 dynalink

  Øker maskineffektiviteten

  Telematikksystemet DynaLink gir mange muligheter for å optimalisere bruken av maskinparken, redusere vedlikeholdskostnadene og spare tid og penger.

  Atlas Copco HRD100 - Hydraulisk knemater

  Hydraulisk knemater i skandinavisk standard

  Den hydrauliske knemateren HRD100 er et av de kraftigste borrsystem som er på markedet. Systemet, som bl.a. kan kompensere for trykkendringer automatisk, er nå tilgjengelig i skandinavisk standard.

  XAS97 hardhat

  HardHat fyller 10 år

  Atlas Copco feirer 10-årsjubileum for HardHat, et banebrytende deksel i lineær middelsdensitets-polyetylen (MDPE) for transportable luftkompressorer.  Utvider sitt utvalg av generatorløsninger i containere

  Atlas Copco lanserer den nye QEC-serien, generatorer tilpasset for bygg- og anleggs- samt gruve-, olje- og gassindustrien.

  Atlas Copco LT 6005

  Atlas Copcos LT-stamper vant prestisjefylt designpris

  Den internasjonale iF Product Design Award 2015 går til Atlas Copcos LT 6005-stamperserie. iF Design Award har i over 60 år vært kjent som et bevis på meget god design og enestående designarbeid.