Conpot
Stikkord: asfalt

Ny leder for Peab Asfalt i Norge

Hans Jørgen Sundby (48) startet 1. november som ny leder for Peabs asfaltvirksomhet i Norge.

#conpot på Instagram

  Skal legge 22 000 tonn asfalt midt på vinteren

  I perioden februar til april 2017 skal Lemminkäinen Norges Tromsø-avdeling legge 22 000 tonn asfalt i tunnelen som bygges på E6-strekningen Indre Nordnes – Skardalen.


  Lemminkäinen - Asfaltering

  Asfalterte i vinterferien

  Mens Oslo-folk nøyt vinterferien, snudde Lemminkäinen Oslo seg rundt og satte uoffisiell Oslo-rekord i tidligasfaltering. Syklister og gående kunne glede seg over at gang- og sykkelveiene i Linjeparken var ferdig asfaltert i løpet av vinterferien

  Asfaltdronningene i Tønsberg

  Asfaltdronningene i Tønsberg

  Asfaltbransjen har vært mannsdominert, men nå er kanskje dette i ferd med å snu. Ved Lemminkäinen Norges avdeling på Sem i Tønsberg er en tredel av de ansatte kvinner.


  Rekordtidlig asfaltering i Gudbrandsdalen

  Vi skriver midten av februar, men allerede nå har fire operatører fra Lemminkäinens avdeling Otta asfaltert på E6 ved Sjoa i Gudbrandsdalen. Avdelingssjef Hans Petter Skjellum har aldri opplevd å legge asfalt så tidlig i dette området før.

  Dynapac 50 dynalink

  Øker maskineffektiviteten

  Telematikksystemet DynaLink gir mange muligheter for å optimalisere bruken av maskinparken, redusere vedlikeholdskostnadene og spare tid og penger.

  Skanska Asfalt

  Skanska Asfalt signerte rammeavtale i Halden

  Avtalen gjelder kjøp og utlegging av asfalt i kommunale gater og veier i Halden kommune, og har en varighet på to år, med opsjon på opp til 3 år ekstra.

  Gjenbruk av asfalt

  I løpet av de neste ukene skal Skanska asfaltere ca 100 000 m2 vei i Østfold med den såkalte remix-metoden. Dette er en metode med store miljøgevinster, men som benyttes relativt sjeldent i Norge.  Skal produsere og legge 50 000 tonn asfalt

  Lemminkäinen Norge er tildelt kontrakt fra Hæhre Entreprenør for produksjon og utlegging av 50 000 tonn asfalt på E18 mellom Riksgrensen og Ørje.

  Bildetekst: NCC Roads skal i begynnelsen av september asfaltere for Røros kommune. Illustrasjonsbilde. NCC/Tor Heimdahl

  NCC asfalterer for Røros kommune

  NCC Roads skal i begynnelsen av september gjøre asfaltarbeider for Røros kommune.