Conpot
Stikkord: anleggsmaskin

Nye bruksspesifikke skuffer for hjullastere

De nyeste tilskuddene til Volvo's utvalg av hjullasterskuffer kombinerer smart design med holdbarhet for langvarig ytelse, tilpasset til bruksområdet og forholdene på arbeidsområdet.

#conpot på Instagram

  10 dumpere til Norges største vindpark

  Etter å ha testkjørt nye Bell B40E har firma J. J. Syltern besluttet at flytting av fjell og stein i prosjektet Infrastruktur Roan Vindpark skal utføres med Bell-dumpere.


  Leveringsrekord for Pon Equipment

  Aldri i historien har Pon Equipment levert så mange maskiner på en måned.

  Søbstad Cat

  40 år med Søbstad og CAT

  Søbstad AS har igjen utvidet maskinparken sin med nye Cat-maskiner.


  Volvo L30G L35G T4f

  Kompakte lastere fra Volvo

  De kompakte hjullasterne L30G og L35G fra Volvo har romslige, komfortable førerhus og kraftige motorer – begge oppgradert for større komfort og lavere eierkostnader.

  Ny hjulgraver fra Volvo

  Volvo's nye hjulgående gravemaskin, EW60E, leverer høy ytelse og sikrer komfortabel betjening ved en rekke krevende bruksområder.

  cat felleskjøpet

  Felleskjøpet skal selge Cat-maskiner

  Felleskjøpet Agri SA og Pon Equipment AS har inngått ny samarbeidsavtale som innebærer salg og service av Catkompaktmaskiner. Med sine 55 maskinselgere og 43 verksteder vil Felleskjøpet Agri nå selge og serve Catkompaktmaskiner.

  Ulovlig solskjermingsfilm

  Maskiner som omfattes av Maskinforskriften og som har ettermontert solskjermingsfilm, er ikke godkjent for bruk i Norge.  Ekstrem kontroll på hjullasteren

  Operatøren av denne Caterpillar hjullasteren har åpenbart ekstrem kontroll på maskinen sin. Hvor mange timer med trening ligger bak? Se videoen her!

  Nye 6- til 10- tonns gravemaskiner fra Wacker Neuson

  De nye gravemaskinene sparer helt fra starten opptil 20 prosent drivstoff samtidig som de yter mer, og kan dermed score tydelig med hensyn til å arbeide økonomisk og profitabelt.