Conpot
Stikkord: AF gruppen

Nytt byggeoppdrag til AF Gruppen i Kværnerbyen

AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Kværnerbyen AS om bygging av Kværnerdammen borettslag i Kværnerbyen.

#conpot på Instagram

  Første gigantkontrakt for Nye Veier til AF Gruppen

  AF Gruppen (AFG) har mottatt melding fra Nye Veier om at de har til hensikt å inngå kontrakt med AF Gruppen om den første store totalentreprisen på E18.


  Bygger ny skole og flerbrukshall for Ås kommune

  AF Gruppen er av Ås kommune valgt som totalentreprenør for bygging av nye Solberg skole. Skolen som skal bygges er på 7 400 m2. Dette skal bli en 2-parallell barneskole med flerbrukshall.

  AF Gruppen bygger 130 leiligheter på Røa

  AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Nye Hjem AS og Union AS (50/50) for bygging av første byggetrinn på boligprosjektet «Røakollen» på Røa i Oslo.


  Thurmannskogen

  Fortsetter på Thurmannskogen

  AF Gruppen (AFG) har inngått avtale med Nordliveien Utbygging KS om bygging av tredje byggetrinn i Thurmannskogen på Lørenskog. Prosjektet består av 72 leiligheter fordelt på to bygg.

  Vekst i AF Gruppen

  AF Gruppen har god flyt og leverer sitt beste kvartalsresultat noensinne. Omsetning ble MNOK 3 490, tilsvarende en vekst på 35 % fra samme kvartal i fjor. Resultat før skatt ble MNOK 262

  AF Gruppen gjennomfører kjøp av Målselv Maskin & Transport

  AF Gruppen (AFG) har i dag inngått endelig avtale om kjøp av 70 prosent av aksjene i Målselv Maskin & Transport AS, og har samtidig gjennomført kjøpet av disse aksjene.

  Nye rekorder for AF Gruppen

  AF Gruppen startet året med økt omsetning og et driftsresultat på MNOK 134 (84) i første kvartal. Dyktige og motiverte medarbeidere, gode samarbeidspartnere og fokus på sikkerhet gir resultater.  AF Gruppen bygger Thurmannskogen

  AF Gruppen (AFG) har inngått avtale med Nordliveien Utbygging KS om bygging av første byggetrinn i Thurmannskogen på Lørenskog. Prosjektet består av 90 leiligheter fordelt på to bygg.

  AF Gruppen innstilt av Sporveien Oslo

  AF Gruppen (AFG) er av Sporveien Oslo innstilt som entreprenør for utførelse av U1 – Underbygning for Østensjøbanen.