Salgssjef Lars Engmark i Nasta AS opplyser at pakken består av 10 stk. Bell B40E rammestyrte dumpere. Dette blir de første Bell B40E i Norge, og leveres med 12,8 liter motor fra Mercedes Benz med hele 380KW og steg 4f teknologi. Nyttelast er 39 tonn og volumet er på 24m3 uten baklem. Alle ti har fullfjæring (Comfort Ride). De to første blir levert i uke 46.

Bilde fra kontraktsignering ved brakkene på Reppkleiva ved Roan. Fra venstre Nastaselger Trond Viktor Meland, Øystein Syltern og Frank Syltern.

-Dette er en spesiell jobb som skal utføres nesten døgnkontinuerlig, med korte frister, sier adm. direktør Øystein Syltern i Entreprenør J. J. Syltern AS. Vi har mer enn 10 års erfaring med Bell og Nasta, og driftssikkerheten til dumperne var det som gjorde utslaget denne gangen. Vi kunne ha valgt et rimeligere alternativ, men gikk for Bell B40E, en dumper som garantert vil fungere godt når vi skal bygge infrastruktur til den foreløpig største vindparken i Norge, avslutter Øystein Syltern.

Administrerende direktør i Nasta AS, Tom Johansen, er godt fornøyd med tilliten fra Fosen-entreprenøren.

-J. J. Syltern AS er en framtidsrettet og solid familiebedrift med eiere og ledelse som har «skoa på». I dette tilfellet vet vi at det ble lagt stor vekt på HMS, og spesielt sikkerhet for fører. På dette punktet er Bell Equipment, som den eneste rene dumperprodusenten i markedet, best i klassen. En slik leveranse, med service 24/7, er krevende og spennende på en gang. Vi gleder oss, og ønsker J. J. Syltern lykke til med jobben på Roan, sier Tom Johansen.

Lars Engmark og Kjetil Tveiten

Leave a comment