Her får man ikke bare en lett og sterk innredning – Würth sørger også for innholdet med perfekt orden og sikkerhet med ORSY systemkofferter.

– Det er ikke spart på noe. Vi går ikke på kompromiss med sikkerhet og kvalitet, forteller Engh. Kundene stiller stadig større krav, noe som gleder Würth Norge.

Proff skreddersøm

Innredningene er fagtilpasset. Würth har ferdige forslag til ulike faggrupper som rørlegger, snekker og elektriker – bare for å nevne noen. Det tas hensyn til de tingene fagmannen har bruk for til daglig, og  det er mulighet for skreddersøm i alle bauger og kanter for å oppnå en så kostnadseffektiv og tidsbesparende innredning som mulig.

– Et nyttekjøretøy med Würth innredning er på mange måter effektivitet i praksis. Vi hører til stadighet at det går med en del tid når proffen må lete i bilen etter det han trenger, eller må til lager for å hente det som ikke var på plass likevel. Det skal ikke mye til før kvaliteten og systemet betaler seg, understreker Johansen.

– Vi kan levere komplett innredning med innhold. Vårt verktøy, forbruksmateriell og nødvendige maskiner er skreddersydd til å passe våre innredningsløsninger. Dette er med på å holde orden og system i kunden sin varebil, forteller produktsjef Bjørn Engh (til venstre) og Knut Johansen, salgssjef Würth Bilinnredning hos Würth Norge.

Tid er penger

– Vi har løsninger for alle typer nyttekjøretøy, og vi samarbeider nært med de ulike bilmerkene. Det begynner å bli svært normalt at proffen bestiller innredning samtidig som det tegnes kontrakt på bilen. Våre kunder er nøye med å få den mest optimale løsningene fra første dag. Det er ingen tvil om at tid er penger i alle de bransjene vi arbeider med, forteller Johansen.

Orden med ett system

ORSY er grunnpilaren i mye av det Würth driver med. ORSY står for ORden med SYstem.

– Vi lanserer nå et nytt oppdatert ORSY-system, hvor verktøy- og utstyrskoffertene spiller en nøkkelrolle. Koffertene er designet slik at de passer i hverandre i forskjellige konfigurasjoner, og dette er også ett av de viktigste elementet i bilinnredningen. Alt verktøy har sin faste plass i kofferter som enkelt kan løftes ut, forteller Engh. Disse koffertene går også igjen i innredninger Würth leverer til lager, verksteder, utlånscontainere, og andre steder kunden måtte ønske det.

Millimeterpresisjon

Würth bilinnredning er utviklet og produsert av Würth Group i Tyskland. Typiske kjennetegn for bilinnredningen er at den er sikker, fleksibel og av høy kvalitet.

– Alle detaljer er nøye planlagt og gjennomtenkt. Eksakte mål kombinert med høy kvalitet på råmaterialet og nøysom  produksjon gir millimeterpresisjon som vil fungere lenge. Hver skuffemodul er utrustet med kulelager og ett patentert låssystem, som gjør at skuffene holder seg lukket når kjøretøyet er i bevegelse. Antisklimatter er standard for alle skuffer og hyller. Dette er systemer bygget for å tåle tøff bruk og vare over tid, avslutter Engh og Johansen.

Leave a comment