BerryAlloc kommer nå med ny Grand Avenue-kolleksjon. Det innebærer fem nyheter innenfor BerryAllocs populære og eksklusive Grand Avenue-serie, samtidig som fem av dagens bestselgere beholdes. Tilsammen tilbyr nå BerryAlloc ti ulike gulv innen toppserien Grand Avenue.

Ekstra lange planker

– Grand Avenue er vårt flaggskip innen gulv. Det er et High Tech-laminat som er klassifisert som det sterkeste laminatgulvet på markedet og passer alle typer boliger, sier Johnsen.

Serien henter sine produktnavn fra berømte gater verden over. Det er fordi plankene er både lenger og bredere enn det som er standard – hele 236 mm brede og 2410 mm lange. Dette gir et elegant inntrykk og får rommet til å virke større.

Stille gulv med SilentSystem

Nå kommer også Grand Avenue med BerryAllocs SilentSystem. – Dette er et støydempende underlag under hver planke. Det gjør gulvet mer behagelig å gå på. Samtidig minsker det støynivået og overføringen av fottrinn ¬– både innenfor det samme rommet og til tilstøtende rom og etasjer, sier Johnsen

I tillegg sørger den spesielt utviklete AquaResist-løsningen for å holde absorbering av fuktighet på et absolutt minimum. Kantene er behandlet for å forhindre gjennomtrengning av fuktighet.

Leave a comment