Dewalts nye oppladbare bordsag er like sterk og effektiv som en strømdrevet, og er en revolusjon innen profesjonelt tømrerhåndverk. Sagen byr på helt nye muligheter når det kommer til fleksibilitet på arbeidsplassen. Den nye teknologien bak Flexvolt-batteriet gir nok kraft og kjøretid til at strømledningen kan droppes – dermed lanserer Dewalt nå verdens første oppladbare bordsag. DCS7485 leverer samme presisjon og ytelse som Dewalts populære strømdrevne modell DW745, til tross for at den børsteløse motoren kun drives av et 54-volt Flexvolt-batteri. I tillegg er bordsagen kompakt, lett og manøvrerbar, noe som er gull verdt for en profesjonell håndverker med høye krav til fleksibilitet og mobilitet.lavdcs7485t2

DCS7485 har en ny design som gjør det enkelt for én person å flytte på den. Den kompakte konstruksjonen med integrert grep gjør at sagen raskt kan tas med fra et arbeidsområde til et annet. Til tross for at sagen bare veier 21,5 kilo har den et romslig sagbord på 480×480 mm.

Brukervennlighet kombinert med uslåelig kraft sto i fokus da Dewalts ingeniører utviklet modellen, som takler kapp av alle typer trevirke i ulike bredder og dimensjoner. DCS7485 kutter opptil 92 meter i 19 mm OSB-plater på én ladning. Kløyvekapasiteten er på 610 mm, og opptil hele 1220×2440 mm om sperrene fjernes. Kuttedybden ved 90 grader er 65 mm. Sagen er meget nøyaktig med justerbare anlegg og vinkling.

XR Flexvolt DCS7485 en allsidig bordsag med en fleksibilitet som markedet aldri før har sett. Anbefalt utsalgspris fra kr 12 866 med 2 stk 54V batterier og lader. Anbefalt utsalgspris uten batteri og lader er kr 8 894. Priser er oppgitt uten mva.

Leave a comment