Bendiksen Entreprenør AS er en maskinentreprenørbedrift med 17 ansatte, som utfører det meste innen grunn og anleggsarbeid, samt spesialtransport. De har kontorer og verksted i Brønnøysund, men tar oppdrag over hele Nordland og Trøndelag. Med stor arbeidsmengde og mange ansatte, var det nødvendig med et nytt system for timeregistrering som kunne effektivisere arbeidsflyten i en hektisk arbeidshverdag.

– Vi begynte å se etter et nytt timeregistreringssystem for å få bedre oversikt, kjappere tilgang til forbrukte timer og materiell, og bedre dokumentasjon, sier daglig leder Vidar Langås Bendiksen.

– Det var ønskelig med et lettvint, oversiktlig og rimelig system, og vi hadde en meget bra prøveperiode, som svarte til forventningene.

Daglig leder, Vidar Langås Bendiksen.

Brukervennlighet, pris og kundestøtte

Etter en 30 dagers gratis prøveperiode gikk Bendiksen Entreprenør AS over til en enklere arbeidshverdag, både for administrasjonen og de andre ansatte ute i felten.
– Valget falt på 24onoff fordi det er lett å bruke, oversiktlig, og man får god oppfølging fra leverandør, fortsetter Bendiksen.

– Brukervennlighet, pris og support er viktig ved valg av leverandør, og det er noe vi fikk hos 24onoff. Systemet gir god oversikt, og lett tilgang til diverse data. Danner et bra grunnlag for beregning av timeforbruk og mengder på nye oppdrag og anbud.

Lettfattelig design og gode tilpasningsmuligheter

Bendiksen er mildt sagt positiv etter overgangen til det nye systemet, og fordelene er mange.

– Arbeidsdagen ble enklere da vi fikk bedre oversikt over timer og materiell. Oppdragdata ble lagret og ført umiddelbart, og fakturering kunne utføres rett etter endt oppdrag, eller enkelt etter en plan.

– Vi er svært fornøyde med produktet, da det er både prisgunstig og lett å bruke. Dette har lettet arbeidsdagen i administrasjonen, så vel som hos de andre ansatte.

– Vi anbefaler produktet på det varmeste, sier Vidar Langås avslutningsvis.

24onoff er et nettbasert timeregistreringssystem for både nett og mobil, og har i dag omtrent 5000 brukere over hele landet.

Leave a comment