Stillingen er nyopprettet som en del av omorganiseringen for ytterligere å øke Volvo sitt kundefokus. Bernts får ansvaret for både salg- og servicemarked av Volvo og Renault Trucks, en virksomhet med 260 ansatte fordelt på 7 anlegg i Østlandsregionen med hovedanlegg på Furuset i Oslo. Han vil rapportere til administrerende direktør i markedsselskapet Volvo Norge AS.

 

– Med Bernts inn som daglig leder, rapporterende til meg, vil vårt egeneide Volvo Truck Center få tilført ytterligere fokus og kompetanse for å møte en krevende, men spennende tid vi har foran oss. Volvo Truck Center er alene en milliardbedrift og fortjener fullt driftsfokus fra en dedikert leder, sier Waldemar Andre Christensen i en kommentar.

Spennende utfordring

Bernts er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI hvor han fordypet seg i emnene strategi, ledelse, økonomi og logistikk. Han har en variert yrkesbakgrunn og kommer nå fra stillingen som viseadministrerende direktør i Berggård Amundsen & Co AS, et elgrossistfirma han har vært i siden 2006.

 

– Jeg er vant til å drifte mange enheter og ser dette som en meget spennende utfordring. Jeg har gode minner fra tiden i Nor Cargo Thermo, hvor jeg var i 8 år. Der jeg fikk gleden av å ha et meget tett samarbeide med Volvo som leverandør i en årrekke. Jeg vet hva Volvo står for når det gjelder kultur og kompetanse og ser med spenning frem til å få være en del av laget, sier Per Erik Bernts i en kommentar.

 

Per Erik tiltrer stillingen 1. september.

Leave a comment