Conpot

Volvo Truck Center med ny daglig leder

Per Erik Bernts (58), er ansatt som daglig leder av Volvo Truck Center, hvilket innebærer at han blir leder for Volvos egeneide forhandlernett, med 7 avdelinger på Østlandet. Disse dekker 30 prosent av lastebil- og bussmarkedet i Norge.

Stillingen er nyopprettet som en del av omorganiseringen for ytterligere å øke Volvo sitt kundefokus. Bernts får ansvaret for både salg- og servicemarked av Volvo og Renault Trucks, en virksomhet med 260 ansatte fordelt på 7 anlegg i Østlandsregionen med hovedanlegg på Furuset i Oslo. Han vil rapportere til administrerende direktør i markedsselskapet Volvo Norge AS.

 

– Med Bernts inn som daglig leder, rapporterende til meg, vil vårt egeneide Volvo Truck Center få tilført ytterligere fokus og kompetanse for å møte en krevende, men spennende tid vi har foran oss. Volvo Truck Center er alene en milliardbedrift og fortjener fullt driftsfokus fra en dedikert leder, sier Waldemar Andre Christensen i en kommentar.

Spennende utfordring

Bernts er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI hvor han fordypet seg i emnene strategi, ledelse, økonomi og logistikk. Han har en variert yrkesbakgrunn og kommer nå fra stillingen som viseadministrerende direktør i Berggård Amundsen & Co AS, et elgrossistfirma han har vært i siden 2006.

 

– Jeg er vant til å drifte mange enheter og ser dette som en meget spennende utfordring. Jeg har gode minner fra tiden i Nor Cargo Thermo, hvor jeg var i 8 år. Der jeg fikk gleden av å ha et meget tett samarbeide med Volvo som leverandør i en årrekke. Jeg vet hva Volvo står for når det gjelder kultur og kompetanse og ser med spenning frem til å få være en del av laget, sier Per Erik Bernts i en kommentar.

 

Per Erik tiltrer stillingen 1. september.

Stikkord: