Lanseringen er den offentlige debuten av den største investeringen i nye produkter og tjenester som noensinne er gjort av Scania, som samtidig feirer sitt 125-årsjubileum.

Nye tilbud lanseres i flere faser

Etter en nøye planlagt tidsplan hvor deres nåværende lastebilgenerasjon vil bli solgt parallelt, introduserer Scania det nye tilbudet i flere faser.

Den gradvise innføringen av den nye generasjonen vil begynne med programmer for lastebiler i Europas langtransportsegment, og senere bli fulgt av ytterligere lastebilvarianter.

Fellesnevneren er at Scania har utviklet et bredt spekter av skreddersydde produkter og betjeningsløsninger, som bidrar til å redusere drift og vedlikeholdskostnader, i tillegg til å øke bilens oppetid.

Forventer stor respons

– For øyeblikket gir vi ikke ytterligere informasjon om de mange innovasjonene i konsernet, men jeg er overbevist om at det vi avslører den 23. august vil bli snakket om – både i og utenfor bransjen, sier Christian Levin, konserndirektør salg og markedsføring i en pressemelding.

Scania gir foreløpig ikke andre opplysninger enn dato, men oppgir i pressemeldingen at stikkord som partnerskap, digitalisering og bærekraftig er viktig i den kommende lanseringen.

Leave a comment