– Vi er svært glad for at vi har vunnet denne anbudskonkurransen og nå får kontinuitet i vår boligbygging på Ensjø. Tiedemannsfabrikken føyer seg inn i rekken av prosjekter vi har bygget her i området for OBOS, Urbanium, Wilhelm Jordan og Veidekke Eiendom, sier avdelingsleder Anders W. Haugen i Veidekke. 

Tiedemannsfabrikken vil ligge stille og rolig til innerst i en blindvei omkranset av parkdrag, småhus og ny bebyggelse, med kort gangavstand til T-banestasjonene Ensjø og Hasle. Byggene med 2-, 3, og 4-roms leiligheter blir oppført i plasstøpt betong, med fasader hovedsakelig av teglstein eller plate- og trekledning. Byggearbeidene innen grunn, tømmer, mur og betong skal utføres av Veidekkes egne fagarbeidere.

Adm. direktør Baard Schumann i Selvaag Bolig, direktør Carl Brynjulfsen i Ferd Eiendom og Veidekkes konsernsjef Arne Giske gleder seg til å samarbeide om byggingen av Tiedemannsfabrikken.

 – På vegne av Veidekke og teamet som har jobbet med prosjektet, vil jeg få takke Selvaag Bolig og Ferd for tilliten de har vist oss. Vi er glad vi kan videreføre det gode samarbeidet vi har etablert med Selvaag Bolig på Kolbotn og Lørenskog. Nå gleder oss til å realisere nok et flott boligprosjekt i denne delen av Oslo, sa Veidekkes konsernsjef Arne Giske da kontrakten ble signert.

Det har vært stor interesse for boligene med godt salg. Arbeidene med rivning av eksisterende bebyggelse på tomten starter i september 2016, mens selve byggearbeidene starter i første kvartal 2017.

Første byggetrinn på 270 millioner inngår i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal 2016.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *