Volvo Construction Equipment har introdusert tre nye skuffer, spesielt designet for Volvo L110-L350 hjullastere – Volvo Sandskuffe, Volvo Flatbunnet Materialskuffe, og Volvo Materialskuffe, som vil erstatte dagens modeller.

Optimalisert for bruksområdet, Volvo Materialskuffe og Volvo Sandskuffe lar hjullasterne yte maksimalt og hjelper kundene med å spare tid, penger og innsats. Fra et bredt redskapsspekter, Volvo-kundene kan velge den beste skuffekombinasjonen for bruksområdet – for en mer effektiv og lønnsom drift.

Formet for effektivitet

Den intelligente designen til Volvo Materialskuffe, Volvo Flatbunnet Materialskuffe og Volvo Sandskuffe gjør dem lette å fylle takket være skuffeformen, den balanserte radiusen på skufferyggen og de forsenkede hullene. Disse produktivitetsfremmende funksjonene lar maskinførerne gjøre mer på kortere tid, samtidig som at drivstoffeffektiviteten forbedres med opp til 20 %.

Optimalisert spillvern sørger for økt beskyttelse av lasteaggregatet, mens buede sidekniver gir glimrende hold på materialet – for en mer effektiv drift. For å hindre blanding av forskjellige materialer har skuffene minimalt med lommer.

Profitt i hver eneste skuffe

Uansett om den benyttes i steinbrudd eller grustak, Volvo Materialskuffe er den ideelle partner for å sikre en svært produktiv og drivstoffeffektiv materialhåndtering. Maskineiere kan forvente den beste ytelse i tillegg til reduserte drivstoffkostnader, takket være den lettfylte skuffen som kutter syklustidene. Med Volvo Materialskuffe kan maskinførerne gjøre de samme oppgavene, samtidig som at drivstofforbruket reduseres, noe som gir mer lastet materiale for mindre penger.

For håndtering og lasting av bearbeidede materialer som sand, grus og tilsatsmateriale, Volvo Flatbunnet Materialskuffe er det perfekte valget. For bruksområder som foregår på sand eller på annen myk grunn, skuffen maksimerer skyvekraften og brytekraften samtidig som at den opprettholder et rent og jevnt arbeidsområde – for uslåelig produktivitet og effektivitet.

Ved drift på myk grunn der skyvekraften må reduseres er Volvo Sandskuffe det ideelle valget. Designet for håndtering av sand eller finsiktet materiale, den langbunnede skuffen maksimerer inntrengningen for forbedret skyvekraft, mens den flate designen bidrar til å opprettholde et rent og jevnt arbeidsområde.

Laget av Volvo, for Volvo

Solid designet for å tåle krevende driftsforhold, Volvo Materialskuffe, Volvo Flatbunnet Materialskuffe og Volvo Sandskuffe er bygd på flere tiårs erfaring – for å sikre en lang levetid. Som med alle Volvo-redskaper, de nyeste tilskuddene har gjennomgått omfattende testing for å sikre den høyeste standard for produktivitet og holdbarhet ved alle bruksområder.

For å sikre lang levetid på skuffene har det blitt plassert høyfast stål og slitesterke deler på kritiske steder, for minimalt med planlagt ståtid. Uansett hvor hardt de presses, Volvo-skuffene er bygd for å vare for optimal lønnsomhet og driftstid på maskinen.

I tillegg til å motta de mest produktive og pålitelige skuffene på markedet, kundene får også enestående støtte fra Volvo’s globale forhandler- og servicenettverk. Når en slitedel må skiftes ut er tilgjengeligheten garantert. Volvo arbeider for positiv avkastning på kundenes investeringer.

Leave a comment