På fredag 08. juli fikk entreprenøren Eivind Engseth AS overlevert 3 stk av korthekknyheten Cat 325FL CR. Det er sjåførene Sander Karlson, Tommy Hansen og Stian Rekvin i Engseth AS som har fått tildelt hver sin maskin, og som de gleder seg til å kjøre.

– Vi har ventet 1,5 år på denne modellen, og nå er de endelig her, sier Inge Engseth, daglig leder i Eivind Engseth AS.

Cat-innbytte

Engseth AS har hatt flere Cat-maskiner gjennom årene og det er solide redskaper som er blitt byttet inn, nemlig en Cat 225, 1980-modell som har gått hele 20.412 timer og en Cat 229, 1987-modell med 17.915 i timestand.

– Nå har vi den ultimate korthekkeren i denne klassen. Dette er en korthekkmaskin på 27 tonn med den store hytta. Maskinene er blitt kjempe populære, og etter lanseringen har vi solgt 25 stykker, sier Espen Paulseth, markedsdirektør i Pon Equipment AS.

Engseth AS sin gamle Cat 229

Om Eivind Engseth AS

Eivind Engseth AS ble etablert i 1954, og ble et AS i 1977. De har i dag ca 45 ansatte og en omsetning på 109 millioner kroner i 2015. Firmaet utfører grunnarbeider/sprengning i boligfelter, tomter, veier og ledningsnett for kommunale og private kunder. Bedriften har base på Rolvsøy i Fredrikstad.

 

Leave a comment